Machka'dan yeni sezona %50 İndirim

Machka'dan yeni sezona %50 İndirim
Güncelleme:

Machka, 4-6 Ekim tarihleri arasında yeni sezon ürünlerinde %50 indirim fırsatı sunuyor.

2013/2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda 90'ların retro görünümü ile 50'lerin retro görünümlerini en estetik şekilde harmanlayan Machka, 4-6 Ekim tarihleri arasında Uğurlu Hafta Sonu'na özel yeni sezon ürünlerinde % 50 indirim fırsatı sunuyor.

Minimal şıklık denince akla gelen ilk markalardan olan Machka, 2013/2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonundan seçili ürünlerde bu hafta sonuna özel %50 indirim ile sonbahara merhaba diyor. Düşük omuzlar ve omuz kıvrımlarını vurgulayan detaylarla omuzlara vurgu yapılan yeni sezon koleksiyonunda Machka, üste oturan panelli elbiseler, yakaları kristal boncuk ve taşlarla işlenmiş elbise ve pardesüler, kozayı andıran kabanların yanı sıra kabarık formlu, kutu etekler ile de her zamanki göz kamaştırıcılığını sürdürüyor. Yumuşak kaşmir trikolar ise Machka koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında bu sezon da yerini alıyor.

Siz de sezonun ilk Uğurlu Hafta Sonu'na özel seçili ürünlerdeki %50 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız 4-6 Ekim tarihleri arasında Machka mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.