Neutrogena Norveç formülü el kremi

Neutrogena Norveç formülü el kremi
Güncelleme:

Neutrogena® Norveç formülü en kuru elleri bile tek bir damlasıyla anında nemlendirir

Dermatologlar tarafından geliştirilen yüksek etkili cilt bakım ürünlerinin lider markası olan NEUTROGENA®, aşırı kuru, sertleşmiş, pürüzlü, tahriş olmuş ve çatlamış ellerde bile nemlendirme sağlar. Tek bir damlasıyla uzun süre etki bırakan Neutrogena Norveç Formülü el kremi 200 kullanıma kadar yeterli olur.

1972 yılında ilk olarak gliserinle zenginleştirilmiş el kremi ile tüketicisiyle buluşan Norveç Formülü, zorlu kış koşullarında çalışan Norveçli balıkçıların soğuk hava ve deniz suyundan kuruyan, hasar gören ellerinden ilham alınarak geliştirildi.
NEUTROGENA® Norveç Formüllü El Kremi, en zor koşullarda bile gösterdiği etki ile tahtını ve kadınların kalbindeki yerini korudu. Norveç Formüllü El Kremi’nin bu başarısı, tek bir damlasının en kuru elleri bile anında nemlendirip rahatlatmasından kaynaklanıyor.
NEUTROGENA® Norveç Formüllü El Kremi, güzellik endüstrisinde de bir ikon olarak yerini aldı. Günümüzde NEUTROGENA® Norveç Formülü ürün ailesi altında el kremlerinin yanı sıra; vücut kremleri, vücut losyonları, ayak kremleri ve dudak nemlendiricisi bulunuyor.