Oleg Cassini'de abiyelerde bahar kampanyası

Oleg Cassini'de abiyelerde bahar kampanyası
Güncelleme:

Düğün ve mezuniyet sezonu öncesinde aradığınız mükemmel abiyeyi Oleg Cassini’de avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz.

20-24 Nisan arasında Oleg Cassini mağazalarında sezon gece elbiselerinde nakit ve kredi kartı tek çekimde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Gözalıcı ve şık Oleg Cassini koleksiyonları, her yaştan ve her zevkten kadına hitap ediyor. Hem klasik, hem de sezon trendlerini yansıtan yüzlerce tasarımı bir araya getiren Oleg Cassini, kadınlara zarif ve rengarenk bir dünya vadediyor. Siz de gardırobunuzu hayranlık uyandırıcı abiyelerle zenginleştirmek ve davetlerde göz kamaştırmak istiyorsanız, bu 5 günlük fırsatı kaçırmayın.

Göz alıcı tasarımları ile stil sahibi kadınlara zarif bir dünya vadeden Oleg Cassini, düğün ve mezuniyet sezonu öncesinde kaçırılmaması gereken bir bahar kampanyası düzenliyor. 20 – 24 Nisan arasında, Oleg Cassini’de sezon abiyelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor. İndirim, nakit ve kredi kartı tek çekimde geçerli oluyor. Bahar aylarında ajandalar düğün, nişan, mezuniyet ve davetlerle dolup taşarken, siz de gardırobunuzu hayranlık uyandıran gece elbiseleri ile zenginleştirebilirsiniz. Bunun için Oleg Cassini’nin Türkiye’deki 8 mağazasından birini ziyaret edebilirsiniz.

Oleg Cassini’nin hem sezon trendlerini hem de klasik modelleri içeren koleksiyonlarında her yaştan ve her zevkten kadına hitap eden bir model mutlaka bulunuyor. Göz alıcı modeller, güçlü renkler ve hareketli detaylar bu yıl da kadınların ışıl ışıl görünmesini sağlıyor. Gelin adayları için nişanlıklar, zevkli anneler için şık tasarımlar, mezuniyet gecesinde mükemmel görünmek isteyen genç kızlar ya da özel bir davette gecenin yıldızı olmak isteyenler için, yüzlerce model Oleg Cassini’de bir araya geliyor.

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlik ve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor.