Oleg Cassini’den Istanbul Shopping Fest’e özel fırsatlar

Oleg Cassini’den Istanbul Shopping Fest’e özel fırsatlar
Güncelleme:

Oleg Cassini dünyası, Istanbul Shopping Fest süresince indirimli fiyatlar ve avantajlarla daha da çekici.

6 – 28 Haziran arasında Oleg Cassini’de özel etiketli abiyelerde yüzde 50’ye varan indirim yapılacak. Yine özel etiketli gelinlikler ise 750 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Her yaştan ve her zevkten kadına hitap eden, klasik modeller ile sezon trendlerini buluşturan Oleg Cassini’de sizin için de mükemmel bir model bulunuyor. Oleg Cassini. gardırabona yeni zarif parçalar eklemek isteyen tarz sahibi kadınları ve gelinliğini avantajlı şekilde almak isteyen gelin adaylarını bekliyor.

Rüya gibi tasarımların yaratıcısı Oleg Cassini, Istanbul Shopping Fest süresince kadınların hayallerindeki gelinlik ya da abiyeye daha avantajlı şekilde ulaşması için indirim ve fırsatlar sunuyor. Oleg Cassini’de 6 – 28 Haziran tarihleri arasında özel etiketli abiyelerde yüzde 50’ye varan indirim yapılacak. Yine özel etiketli gelinlikler ise 750 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Oleg Cassini alışveriş festivali süresince yine tasarım ve hayallerin buluştuğu adres olacak.

Oleg Cassini’nin yüzlerce farklı parçayı bir araya getiren abiye ve gelinlik koleksiyonlarında her yaştan ve her zevkten kadına hitap eden bir model mutlaka bulunuyor. Oleg Cassini koleksiyonları sezon trendlerini en şık şekilde yansıtıyor ve klasik modelleri günümüze uyarlanarak en romantik biçimde sunuyor. Harikalarla dolu masalsı Oleg Cassini dünyası, Istanbul Shopping Fest süresince gardırabona yeni zarif parçalar eklemek isteyen tarz sahibi kadınları ve gelinliğini avantajlı şekilde almak isteyen gelin adaylarını bekliyor.