Oleg Cassini'den Sevgililer Günü'ne özel fırsat

Oleg Cassini'den Sevgililer Günü'ne özel fırsat
Güncelleme:

Oleg Cassini’nin Sevgililer Günü’ne özel kampanyası 12 Şubat’ta başlayacak ve yalnızca 3 gün sürecek.

Birbirinden şık ve romantik gelinlikler ile zarif ve ışıltılı abiyelere avantajlı fiyatlarla kavuşmak için bu tarihleri not edin. Kampanya dahilinde, abiyelere yüzde 10, gelinliklere ise 200 TL indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Göz alıcı tasarımları ile kadınların hayallerini gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini, Sevgililer Günü’ne özel indirimini bu yıl da uyguluyor. Yalnızca 3 gün boyunca geçerli olacak kampanya 12 Şubat tarihinde başlayarak 14 Şubat’ta son bulacak. Kampanya dahilinde abiyelerde yüzde 10, gelinliklerde ise nakitte anında 200 TL indirim uygulanacak.

Kampanya Samsun hariç tüm Oleg Cassini mağazalarında geçerli olacak. Samsunlular, yeni açılan mağazaya özel farklı bir kampanya ile Oleg Cassini fırsatlarından faydalanmaya devam edecekler.

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlik ve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor. Koleksiyonlarda hem klasik tercihlere, hem de dünyadaki en son trendlere dokunan yüzlerce farklı modele yer veriliyor. Her tarz ve beden tipine uygun yüzlerce gelinlik ve abiye modeli sayesinde kadınlar hayallerindeki tasarımları en hızlı şekilde ve uygun fiyatlarla gardırobuna ekleyebiliyor.