Penelope’den güzelliğinize güzellik katacak kampanya

Penelope’den güzelliğinize güzellik katacak kampanya
Güncelleme:

Kadınların güzelliğine güzellik katmak isteyen Penelope 8 Mart’a özel bir kampanya düzenledi.

PNLP by Penelope markalı ev tekstili ürünlerinde Dünya Kadınlar Günü kampanyası kapsamında % 50’ye varan indirim uygulanıyor.

Türkiye’nin premium yastık-yorgan markası Penelope’nin uyku ürünlerindeki uzmanlığını, ev tekstiline taşıdığı PNLP by Penelope koleksiyonu, sizi güzel bir uykuya hazırlayan her şeyi size sunuyor. Sıcacık bir battaniye, rahat bir sabahlık, yumuşacık bir patico hem evde keyifli zaman geçirmenizi hem de deliksiz bir uykuyla geçecek geceye sizi hazırlıyor. Konforlu bir uykunun cilde yaptığı bakımı hiçbir şeyin yapmadığı bilinen bir gerçek. PNLP by Penelope, bakımlı görünüme önem veren kadınların güzelliğine güzellik katan uyku ürünlerini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel kampanyasında % 50’ye varan indirimle sunuyor. Güzel bir uykunun anahtarı olan PNLP ürünlerini içeren kampanya, Penelope mağazalarında ve www.uykumgeldi.com sitesinde geçerli olacak.

Uyku öncesi televizyon keyfi yapmayı sevenlere PNLP battaniye; güzel bir gecenin sonunda merhaba denen huzurlu güne PNLP sabahlık; evde ayağı sıcacık olsun isteyenlere PaticoSoft eşlik ediyor.

Şıklığından ve konforundan günlük yaşamda da taviz vermeyenlerin favorisi olan PNLP ürünleri Penelope mağazalarından ve www.uykumgeldi.com sitesinden kullanıcılara ulaşıyor. Penelope; Marmara Forum AVM, Akbatı AVM, Buyaka AVM, Akasya AVM mağazaları ile hizmet veriyor.