Plaj modası kapılarını açtı

Plaj modası kapılarını açtı
Güncelleme:

Dünya moda trendlerini belirleyen markaları bünyesinde toplayan Mendo’s, plajlarda fark yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor.

Dünyaca ünlü mayo ve plaj aksesuar markalarını bir araya getiren Mendo’s, 2013 plaj modasına damgasını vuracak koleksiyonlarını plajlarda şıklığından vazgeçemeyenlerin beğenisine sunuyor. Maryan Mehlhorn, Gottex, Gideon Oberson, Diva, Agua Bendita, Maria Bonita, Calvin Klein ve Emporio Armani gibi moda dünyasına yön veren markaları çatısı altında toplayan Mendo’s Mağazaları’na uğramadan tatil alışverişinize başlamayın.

Dünya moda trendlerini belirleyen markaları bünyesinde toplayan Mendo’s, plajlarda fark yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. Mendo’s bünyesinde yerini alan modern ve cesur çizgileri yan yana getiren moda markalarının birbirinden çarpıcı modelleriyle plajlar bu yaz cıvıl cıvıl olacak.

Plaj Şıklığı Mendo’s Mağazaları’nda

Maryan Mehlhorn’dan Gottex’e, Calvin Klein’dan Emporio Armani’ye kadar dünyanın en prestijli markalarının hem kadın hem erkek mayoları ve plaj aksesuarları Mendo’s Mağazaları’ndaki yerlerini aldı. Siyah, kırmızı, beyaz, leopar, fuşya, gümüş, kahve ve turkuaz tonların sıkça kullanıldığı koleksiyonlarda farklı tasarımlar bavulunuzun vazgeçilmez parçaları arasında olmaya aday!

Mendo’s, 2013 sezonunda tarzıyla fark yaratmak isteyen kadın ve erkeklere rengarenk, canlı ve enerjik mayolar sunuyor. Dünya modasının şıklığını yansıtan bikini ve mayolar yazın enerjisini ve canlılığını bedenlerinize taşıyor. Birbirinden farklı desen ve renk seçeneklerindeki mayo ve bikiniler özel kumaşlarıyla da fark yaratıyor.

Plajlarda şıklığını konuşturmak isteyen kadınlara özel hazırlanan, üzeri boncuk ve taş detaylarıyla süslenen mayo ve bikiniler ise kadınlara plajlarda ayrı bir hava katacak. Mendo’s Mağazaları’nda yerini alan mayo ve bikinilerle kombinlenecek, sezonun renklerini yansıtan plaj aksesuarları, çanta ve ayakkabılar da yazın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.

Siz de bu sezon plajların yıldızı olmak istiyorsanız Mendo’s Mağazaları’na uğramadan tatile çıkmayın.