Sephora aşk kokuyor

Sephora aşk kokuyor
Güncelleme:

Sephora mağazalarında bulunan seçili parfüm ürünlerine %30'a indirim var.

Sevgililer Günü'nü özel bir hediye ile taçlandırmayı isteyen herkes, 1 – 14 Şubat tarihleri arasında Sephora mağazalarında bulunan seçili parfüm ürünlerine %30'a varan indirimle sahip olabiliyor. Bonus Card sahipleri ayrıca kampanya dahilinde 200 TL ve üzeri alışverişlerinde 25 TL Sephora Bonus ve 6 taksit fırsatından yararlanıyor.

Sevgililer Gününde Kişiye Özel Eğlenceli Banyo Ürünleri Sephora’da

''Seni Seviyorum'' demek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Sokak sanatından sonra Sephora sanat ve eğlenceyi banyonuza getiriyor! Sephora'nın kişiselleştirilebilir banyo köpüğü ve duş jellerinin üzerine silinmez siyah keçeli kalemler ile birlikte istediğiniz mesajı yazarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kişiye özel bu hediye hem yaratıcı hem eğlenceli!

Artık herkes bu özel banyo serisi ile sevgilisine özel aşk mesajı bırakabiliyor. Fırsatlardan yararlanmak ve Sephora'da bulunan yüzlerce ürün seçeneğinden birini almak isteyen herkes, en yakın Sephora mağazasını ziyaret ediyor.

Sephora Bubble bath & Shower Gel to Customize

Sokak sanatından sonra Sephora banyo sanatını sunuyor! Sephora'nın kişiselleştirilebilir banyo köpüğü ve duş jellerinin üzerine silinmez siyah keçeli kalemler ile birlikte istenilen mesaj yazılabiliyor.

Artık herkes bu özel banyo serisi ile sevgilisine özel aşk mesajı bırakabiliyor.

Kişiselleştirilebilir Banyo köpüğü & Duş Jeli 260ml – 24,90TL

Sephora Nemlendirici Vücut Losyonu

Sephora ile cildiniz neme doyuyor! Vücut nemlendirme losyonu, kremsi ve yağsız formülü sayesinde cilde anında nüfuz ediyor ve ciltte muhteşem bir yumuşaklık ve hoş bir koku bırakıyor.

Nemlendirici Vücut Losyonu 190ml – 24,90TL

Sephora El Yıkama Jeli

Balon köpüğü görünümlü özel tasarımlı bu el yıkama jeli, mutfaktan banyoya AŞK dokunuşuyla evleri süslüyor!

El Yıkama Jeli 250ml – 14,90TL

Sephora Love Box Cotton Flower Scent

Keçeli siyah kalem ile kişiselleştirilebilir duş jeli, el yıkama jeli, banyo lifinden oluşan banyo seti ile Sephora karşı konulamaz, olmazsa olmaz Sevgililer Günü hediyelerini bir arada sunuyor.

Love Box Cotton Flower Aromalı Banyo Seti – 42,90 TL