Sephora’nın beklenen indirimi başladı

Sephora’nın beklenen indirimi başladı
Güncelleme:

Sephora, büyük indirim kampanyasıyla kozmetik tutkunlarının yüzünü güldürüyor.

Kozmetik tutkunlarının heyecanla beklediği Sephora’nın geleneksel indirim kampanyası başladı! Sephora’nın renkli, eğlenceli ve özgür dünyasında kendini şımartmak isteyenler, 21 Haziran 2014 Cumartesi günü başlayan “Büyük İndirim” kampanyasıyla avantajlı fiyatlarla muhteşem ürünlere sahip olabiliyor.

Kampanya kapsamında Sephora markalı seçili; eyelinerlar 5 TL, rujlar ve farlar 10 TL, fondötenler 20 TL’den satışa sunuluyor. Seçili Sephora markalı cilt bakım ürünlerinde, makyaj paletlerinde ve saç aksesuarlarında %50 indirim, 13 Temmuz 2014 tarihine kadar Sephora severleri bekliyor olacak.

Sephora markalı ürünlerin yanı sıra Benefit, Too Faced, Front Cover, Andrea Fulerton, Yes To, Ciate, Herborist, Rexaline, Erborian, StriVectin, Vita Liberata Nails Inc, O.P.I gibi sevilen markaların seçili ürünlerinde de çok özel fırsatlar kozmetik severleri bekliyor.

Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu bir dünyanın kapıları aralıyor…

Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek ve ayrıcalıklarla dolu kapısını aralamak isteyenler müşteriler, Sephora mağazalarından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor.