Sevgililer Günü'ne özel yüzde 25 indirim EST Shop'ta!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 25 indirim EST Shop'ta!
Güncelleme:

Sevgililer Günü yaklaşırken Eyüp Sabri Tuncer’in, ''sevgilime ne hediye alsam'' diye kara kara düşünenlere çok avantajlı ve güzel kokulu teklifleri var!

EST Shop, sevgisini ifade etmek için en özel hediyeyi arayanlara özel kampanyalı ürünler hariç yüzde 25 indirim ve 600’ü aşkın ürün çeşidiyle birbirinden güzel ve avantajlı alternatifler sunuyor. Türkiye’nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer’in köklü bilgisi, deneyimi ve emeğiyleüretilmiş birbirinden değerli ürünlerin yüzde 25 indirimle sunulduğu Sevgililer Günü kampanyası, 14 Şubat 2016 tarihine kadar devam edecek.

Perfume Jewels kişisel bakım setlerinde %25 Sevgililer Günü indirimi!

Tutkunları için özenle tasarlanan Perfume Jewels setleri Sevgililer Günü’ne özel olarak 65 lira yerine 48.75 liradan satışa sunuluyor. Birbirinden farklı ve hoş kokulardan oluşan kişisel bakım setleri 236 ml Body Lotion, 250 ml Body Splash, 215 ml Cleansing Gel ve 100 ml Eau de Parfume olmak üzere 4 farklı ürünün bir araya gelmesiyle şık paketlerinde satışa sunuluyor. Perfume Jewels 4’lü Kadın Kişisel Bakım Setleri, 8 farklı koku seçeneğiyle sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapmanızı sağlayacak.