Sevgililer Günü'ne romantizm akımı

Sevgililer Günü'ne romantizm akımı
Güncelleme:

Golden Rose, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kendini çekici hissetmek isteyenlere “aşk renkleri” ile birçok alternatif sunuyor.

Golden Rose, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde klasik aşk rengi “kırmızı” ve “pembe” ile sizi sevgilinizin hayallerine kazıyacak. Sevgililer Günü makyajında da kullanılabilecek ve 2013 kış sezon trendleri arasında yer alan “romantizm akımı”nda, dramatik gölgeli göz makyajı ön plana çıkıyor. Makyajınızı Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez rengi kırmızı ve pembe tonlarında keskin dudaklar ile tamamlayarak, çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Romantik makyajın “Joker”i: Dramatik gölgeler

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sezonun makyaj modası “dramatik gölgeler”le romantik bir hava yaratmak için Golden Rose Wet&Dry Far Serisi’nden yararlanabilirsiniz. Tek palette dört farklı rengi ile 2 numaralı Golden Rose Wet&Dry Far, birkaç pratik hareketle gözlerinizde dumanlı makyaj efekti yaratacak. Ayrıca romantizmin klasik renkleri pembe ve mor renklerini karıştırarak göz renginize göre bir efekt de elde edebilirsiniz.

Golden Rose Wet&Dry Far fiyatı: 30.30 TL

Yeni formülü ve şekillendirici fiberlerin gücüyle yaratılan özel fırçalı Golden Rose Sexy Black Maskara ile Sevgililer Günü’nde hem gündüz hem de gece makyajınızda derin ve etkileyici bakışlarınızı tamamlayabilirsiniz. Golden Rose Sexy Black Maskara’nın ambalajında yer alan özel tasarım dantel figürüyle 2013 yılının dantel trendi makyaj çantanızda yerini alacak.

Golden Rose Sexy Black Mascara fiyatı: 17.75 TL

Sevgililer Günü’nde bir iz bırakmak isteyenler, Golden Rose’un dudaklarınızda yarattığı 3 boyutlu etkiye inanamayacaksınız. Golden Rose Ultra Rich Color Creamy Ruj Serisi’nde yer alan 49 numara kırmızı ile hem sezon modasına uyum sağlayacak, hem de Sevgililer Günü’nde feminen bir görünüm elde edeceksiniz.

Golden Rose Ultra Rich Color Creamy fiyatı: 12.00 TL

Golden Rose tarafından Türkiye’de ilk kez üretilen Jolly Jewels Oje, tırnaklarda mücevher etkisi yaratarak metalik ışıltı akımını farklı boyutlara taşıyor. Sevgililer Günü’nde aşk rengi “kırmızı”yı tırnaklarınıza da taşımak isterseniz Golden Rose Jolly Jewels Oje’nin 116 numaralı renginin ışıltılı simleriyle tırnaklarınızda mücevher etkisi yaratabilirsiniz.
Golden Rose Jolly Jewels Oje’nin fiyatı: 6.25 TL