Sevgilinize hediyeniz Arçelik'ten olsun

Sevgilinize hediyeniz Arçelik'ten olsun
Güncelleme:

Sevgililer Günü’nde Arçelik’in In Love Serisi ürünleri ile sevgilinize en güzel hediyeyi verin.

Arçelik’in, birbirinden şık ve hayatınıza kolaylık katan ürünlerinden oluşan, teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumu In Love serisi, ekmek kızartma makinesi, kahve makinesi, su ısıtıcı, el blenderı ve valso doğrayıcı ile mutfakta harikalar yaratıyor. Sevgililer Günü’nde sevgilinize hediye edeceğiniz bu ürünler ile hem hayatınızı kolaylaştıracak hem de mutfağınıza şıklık katarak  birlikte geçirdiğiniz zamanı keyfe dönüştürecek.

7 kademeli LED vision sıcaklık ayarı ve ekstra geniş kızartma yuvası ile Arçelik In Love Ekmek Kızartma Makinesi sevgilinizle birlikte yapacağınız kahvaltılara keyif katacak. Güne, sıcacık ekmeklerle güzel bir başlangıç yapmak isteyenlerin en büyük yardımcısı olacak. In Love Ekmek Kızartma Makinesi buz çözme, durdurma ve ısıtma fonksiyonu, kırıntı çekmecesi ve masaya servis imkanı sunan çörek/sandviç ısıtıcı özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Arçelik In Love Kahve Makinesi dijital kontrol panel ve LCD ekran, sıcak tutma fonksiyonuna sahip cam karaf, zamanlayıcı ve ekstra aroma ayarı ile kahve severlerin vazgeçilmezi olacak. Zamanlama ayarı sayesinde arzu edilen ve dijital ekrandan kurulan zamanda kahveniz hazır oluyor, aroma ayarı sayesinde istenilen sertlikte  kahve aromasını ayarlama olanağı sağlıyor.12 fincan kahve yapabilme imkânı sunan In love Kahve Makinesi, 1,8 litre cam hazne, kolay sökülebilir su tankı, auto shut off özelliği, damlama önleyici fonksiyon ve sökülebilir kahve filtresine sahip.

2400 W gücündeki Arçelik In Love Su Isıtıcı  4 kademeli sıcaklık ayarlama özelliği sayesinde 40 derece mama hazırlama, 60 derece bitki çayı, 80 derece kahve hazırlama, 100 derece su kaynatma olacak şekilde suyu  istenilen sıcaklıkta ayarlama olanağı sağlıyor. Sıcak tutma moduna da ayarlandığında, seçilen sıcaklıkta  su sıcaklığının sabit kalmasını sağlıyor. Dijital kontrol paneli, enerji tasarrufu sağlayan güvenli, ergonomik kapak mekanizması ve kablo saklama özelliği ile mutfaklarınızın vazgeçilmezi olacak. 1.6 litre hacmi bulunan su ısıtıcı, gizli ısıtıcı, kablosuz kullanım, sökülebilir ve temizlenebilir filtre ve auto shut off özelliklerine de sahip.

Arçelik In Love El Blender Seti doğrama, parçalama ve çırpma özelliği yanında 6 kademeli led vision hız ayarı, yıldız bıçaklı komple metal parçalayıcı ayak ve tek tuşla kolay sökülebilen parçalara sahip. In love el blender setinde kapaklı, kaymaz ölçek kabı, kilitli ve kaymaz tabanlı doğrayıcı haznesi, soft touch scroll ve duvar askı aparatı da bulunuyor.

Arçelik In Love El Blenderı, 700 W gücü, turbo fonksiyonu, yıldız bıçaklı komple metal parçalayıcı ayağı ve kapaklı, kaymaz ölçek kabı ile mutfakta geçirilen zamanı keyife dönüştürüyor. In Love El Blenderı tek tuşla kolay sökülebilen parçaları sayesinde zamandan da tasarruf sağlıyor.

Arçelik In Love Valso geniş bıçak sistemi, cam haznesi, motor altında gizli kablo sarma yeri, kaymaz taban ve spatula aparatı ile mutfakta en büyük yardımcınız olmaya aday.

1,5 litre cam sürahisi bulunan Arçelik In Love Blender rahatça çıkarılıp yıkanabilen yıldız bıçak, buz kırma fonksiyonu, 75 ml ölçek kabı, 4 kademeli LED vision hız ayarı ve pulse fonksiyonu ve esnek - sızdırmaz üst kapak ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

Ürün Fiyatları:

Arçelik In Love K 8175 EK Ekmek Kızartma Makinesi :          129 TL

Arçelik In Love K 8115 KM Kahve Makinesi :                           169 TL

Arçelik In Love  K8105 KL Su Isıtıcı  :                                         149 TL

Arçelik In Love K 8135 HB El Blender Seti :                               159 TL

Arçelik In Love K 8130 HB Blenderı :                                         115 TL

Arçelik In Love K 8145 VS Valso :                                               109 TL

Arçelik In Love K 8140 TB Blender :                                           149 TL