Sevgiliye hediye Boyner'den alınır

Sevgiliye hediye Boyner'den alınır
Güncelleme:

Hediyenin adresi Boyner Mağazaları, Sevgililer Günü için yüzlerce hediye alternatifini bir araya getiriyor.

14 Şubat romantizmini reyonlarına taşıyan Boyner Mağazaları’nda kozmetikten iç çamaşırına, kravattan kol düğmelerine birçok seçenek, Boyner’e özel kampanyalarla satışa sunuluyor.

“Hediye Boyner’den alınır” sloganıyla yüzlerce markadan binlerce hediye alternatifi sunan Boyner Mağazaları, Sevgililer Günü armağanı için de en doğru adres olmayı sürdürüyor. Pofuduk terliklerden taraftar kıyafetlerine, aksesuardan kozmetiğe kadar birçok farklı seçeneği bir araya getiren Boyner Mağazaları, Sevgililer Günü alışverişinin de adresi oluyor.

Boyner kozmetik reyonlarındaki makyaj setleri ve parfümler, her yıl olduğu gibi bu yıl da güzelliklerine düşkün kadınlar için ideal hediye seçeneği olmaya devam ediyor. Guess, Diesel, Emporio Armani gibi dünyaca ünlü markaların saat seçenekleri de BoynerMağazaları’nda yer alıyor. Şık ve modern çizgilere sahip iç çamaşırları, Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Sevgilisine klasik bir hediye almak isteyen kadınlar için desen desen kravatlar, kol düğmeleri, cüzdanlar ve kemerler Boyner Mağazaları’nın erkek reyonlarında bulunabiliyor. Sıcacık kaşmir kazaklar, rengarenk sweatshirtler de soğuk kış günlerinde en çok tercih edilen hediyeler arasında bulunuyor.

Boyner Mağazaları’da Sevgililer Günü özel kampanyaları

Binlerce hediye alternatifinin yanı sıra ödeme koşulları ve kampanya seçenekleriyle de hediye alışverişinin en doğru adresi olmaya devam eden Boyner Mağazaları’nda; 1-14 Şubat 2013 tarihleri arasında TTNETmüşterilerine özel, kozmetik reyonlarında işaretli marka ve parfümlerde 2.ürüne %50 indirim fırsatının yanı sıra, 7-14 Şubat 2013 tarihleri arasında Card Finans ile yapılacak her 250 TL alışverişe 50 TL hediye çeki sizleri bekliyor.