Silk & Cashmere İstanbul Shopping Fest’te

Silk & Cashmere İstanbul Shopping Fest’te
Güncelleme:

Dünyanın en zengin saf kaşmir koleksiyonunu üreten Silk & Cashmere, üç yıldır olduğu gibi bu sene de İstanbul Shopping Fest’e destek veriyor.

Tüm Silk & Cashmere mağazalarında 8-30 Haziran tarihleri arasında %40’a varan indirimler, kredi kartı ile yapılan alışverişlerde tek çekimde yüzde 10 indirimin yanı sıra ayrıca 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, seçili kadın ve erkek ürünlerinde %65 varan indirim fırsatına sahip olabilecekler.

İki değerli dokuyu, yani kaşmir ve ipeği evrensel bir marka adı altında birleştirme vizyonu ile 1992’de kurulan “Silk & Cashmere”, o tarihten buyana dünyanın ‘tek’ en zengin saf kaşmir koleksiyonu olarak 20 yıldır faaliyet göstermektedir. Koleksiyonları tüm dünyada 26 ülkede, yaklaşık 163 noktada satılan Silk & Cashmere’in ürün serileri arasında Kadın Giyim, Erkek Giyim, Bebek Giyim, Ev Hayvanı için Giyim, Aksesuar, Termal Giyim ve Ev Ürünleri bulunuyor.

Silk & Cashmere, şimdi de İstanbul Shopping Fest’e Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan tüm mağazaları ile katılarak müşterilerine coğrafyalar ötesi şıklığın anahtarını sunuyor. 8-30 Haziran tarihleri arasında yüzde 40’a varan indirimler, kredi kartı ile yapılan alışverişlerde tek çekimde yüzde 10indirimin yanı sıra ayrıca 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, seçili kadın ve erkek ürünlerinde %65 varan indirim fırsatına sahip olabilecekler.