Starcity Garaj Günleri rekorlar kırdı

Starcity Garaj Günleri rekorlar kırdı
Güncelleme:

Starcity Outlet’in 9. Garaj Günleri bir rekora daha imza attı.

Sezonun en büyük fırsatında, birbirinden ünlü yüzlerce markanın bulunduğu beş yüz binden fazla ürün, 5.000 m²’lik özel satış alanında şaşırtıcı fiyatlarla satışa sunuldu.

5 – 13 Aralık tarihleri arasında dokuzuncusu düzenlenen Starcity Garaj Günleri kampanyasında rekor sayıda ziyaretçi ağırlandı ve ciro rekoru kırıldı.  Kampanyanın açılışı ekranların sevilen sunucusu Ece Erken ve başarılı oyuncu Veysel Diker tarafından yapıldı. Sunuculuktan sonra modaya da el atan Ece Erken, 2016 moda trendlerini ve daha ucuz alışverişin püf noktalarını Veysel Diker ile gerçekleştirdiği söyleşide Starcity Outlet ziyaretçileri ile paylaştı.

9 gün süren kampanya boyunca Garaj Günleri’nden alışveriş yapan yüz binlerce ziyaretçi; 9.90 TL’ye gömlek,  99 TL’ye mont, 29.90 TL’ye 2 adet jean pantolon satın aldı.

5 Aralık Cumartesi günü başlayan ve son yılların en büyük alışveriş çılgınlığı olan Starcity Garaj Günleri’nde yüzbinlerce ziyaretçi alışveriş merkezinin otoparkını ziyaret ederek kampanyaya büyük ilgi gösterdi.

Her yıl katılımcı marka talebinin arttığı kampanyanın dokuzuncusunda, 46 ünlü mağaza, yüzlerce markasını Garaj Günleri’ndeki özel satış alanına indirerek ciro rekorları kırdı.

Dünyaca ünlü markaların en outlet fiyatları, inanılmaz kampanya ve fırsatları Starcity Outlet ziyaretçilerini şaşırtmaya devam edecek. Siz de Starcity Outlet’e uğrayın bu avantajları kaçırmayın.