Stil ve konfor bir arada..

Stil ve konfor bir arada..
Güncelleme:

İlkbahar yağmurlarında, Crocs yağmur botları ile ışıldayın.

Dünyaca ünlü ayakkabı markası Crocs™ genişleyen ürün portföyü ile onlarca yeni modeli moda severlerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Patentli Croslite™ malzemesiyle üretilen, su geçirmeyen Crocs™  yağmur botları; rahat, şık ve kullanışlı modelleri ile ön plana çıkıyor.

\"hello-kitty-candy-blast-rainboot.jpg\"
            
Sezonun renkli modası Crocs Wellie Rain Boot Modeli, Patentli Croslite™ malzemesi ile üretilen yastıklama sistemi sayesinde, ayağınızda maksimum konforu sağlıyor.
Eğlenceli ve renkli tasarımlarıyla dikkat çeken Crocs yağmur botları, ilkbahar gardırobunuzun vazgeçilmezleri arasında yer almaya şimdiden aday.

Hello Kitty Candy Blast modeli ile kız çocuklarınn gönlünü fetheden Crocs, çocukların da en az anneleri kadar şık olmasını sağlıyor. Çocuk modasının vazgeçilmesi özel Hello Kitty yağmur botu, su geçirmez özelliği ve hafif tabanı sayesinde rahat bir kullanım sağlıyor. Böylelikle çocuklarınız yağmurda eğlence ve oyuna doyarken ayakları da kuru ve güvenli kalıyor.

Crocs Wellie Rain Boot erkek modeli ise, kolay temizlenebilen pratik kullanım özelliği ile macera düşkünü erkeklerin, tüm hava koşullarındaki ilk tercihi olmaya devam ediyor. Parkta, bahçede, doğa yürüyüşlerinde ve kampta ayaklarınızı sadece olumsuz hava koşullarından korumakla kalmayan Crocs yağmur botları, stil sahibi bir görünüme kavuşmanızı da sağlıyor.