Tiffany'den bayram fırsatı

Tiffany'den bayram fırsatı
Güncelleme:

Sokak modasına yön veren Tiffany, bayramı özel indirimlerle karşılıyor.

Tiffany mağazalarında yapılan her 100 TL\'lik alışverişlerde anında 25 TL indirim avantajı moda tutkunlarını bekliyor. 

Bayram öncesi gardırobunun eksikliklerini tamamlamak ve sezonun kilit parçalarına sahip olmak isteyenler, Tiffany mağazalarında yaptıkları her 100 TL\'lik alışverişlerinde anında 25 TL indirimle alışveriş yapmanın tadını çıkarıyor..

Tiffany kadın koleksiyonunda saç örgülü trikolar ve hırkalar pastel renklerin romantizmini yansıtırken, koyu zemin üzerine çiçek baskılı sweatshirtler ve kapitone montlar tasarım gücünü kış çiçeklerinin enerjisinden alıyor. Sloganlı gömlekler, crop top t-shirt ve gömlekler ve kış ekoseleri koleksiyonun asi ruhuna dikkat çekerken, cesur ve parlak baskılar göz kamaştırıyor.

Tiffany erkek koleksiyonunda sokak modasını yansıtan büyük baskılar, çift renk bloklu t-shirtler, kamuflaj ceketler, ekose ve kamuflaj baskılı gömlekler, triko detaylı kolej montları, örme denimler, salaş triko kazaklar gibi spor parçaların yanı sıra klasik parçalar da bulunuyor.

Sınırsız renk ile model seçenekleri içinden tarzını yaratmak isteyen kadın ve erkekler, Tiffany 2014 sonbahar kış koleksiyonuyla kendi ruhunu yansıtmanın tadını çıkarıyor.