Twist'te cool kış

Twist'te cool kış
Güncelleme:

Twist'te bu haftaya özel indirimli ürünleri kaçırmayın...

Sıra dışı tasarımları ve yenilikçi tarzıyla Twist, gardırobunuzda sonbahar rüzgarları estiriyor. 27 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasındaki Uğurlu Günler kapsamında, Sonbahar - Kış koleksiyonuna özel seçili ürünlerde %50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Militer çizgilerin hakimiyetindeki kabanlar, püsküllü ceketler, tül detaylı etek ve postallar eklektik tarzı ve dinamizmi bir arada yorumluyor. 90’lı yılların cool havasına sahip, vintage görünümlü parçalar trend avcılarını geçmiş zaman yolculuğuna davet ediyor. Rahatlığın ön planda olduğu bohem temasında ise süet püsküllü yelekler, uzun triko hırkalar ve etnik kumaşlı deri biker ceketler, stilinizin en cool imzası olmayı hakediyor.

Sezonun gözde parçalarından crop top bluzlar, çiçek baskılı ve nakışlı trikolar, romantik giyinmeyi seven Twister’lar için koleksiyondaki yerini alıyor. Twist 2015 – 2016 Sonbahar-Kış sezonunda popülerliğini korumaya devam eden loaferlar, payetli materyal ve saçak detaylarıyla modern dinamizmi yakalıyor.

Bohem ve cool giyim tarzını benimseyenler gizli dolgu topuk botlar ve burnu açık bootiler’i tercih ederken; dağcı botları ve metal zincirli postallar maskülen formlarda öne çıkıyor. Feminen tarzıyla öne çıkanlar içinse; balerin etkili bağcıklarıyla fark yaratan yılan derisi baskılı stilettolar iddialı görünümü destekliyor. Bedene giyilen metal ağırlıklı zincir kolyeler, el bilezikleri, kıkırdak küpeleri sezona yeni bir soluk katıyor.

Metalik renklerin hakimiyetindeki clutchlar ve sezonun gözde parçalarından sırt çantaları genç ve dinamik ruha sahip Twister’lara günün her saatinde eşlik etmeye devam ediyor.