Twist'ten indirim rüzgarı !

Twist'ten indirim rüzgarı !
Güncelleme:

Sıra dışı tasarımları ve yenilikçi tarzıyla fark yaratanların markası Twist’ten sezonun ilk sürprizi geldi.

İlkbahar-Yaz sezonuna atletik detayların hakimiyetinde giriş yapan Twist’in 27-30 Mart tarihleri arasında Uğurlu Hafta Sonu kapsamındaki seçili ürünlerde %50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Her zaman farklı ve iddiali olmayı sevenlerin vazgeçilmez markası Twist’ten bahara uğurlu başlangıç! 27-30 Mart tarihleri arasında Uğurlu Hafta Sonu’na özel seçili ürünlerde %50 indirim frsatı ile sezona şanslı bir giriş yapabilirsiniz. Sportif görüntünün her zamankinden farklı bir tasarım anlayışıyla yorumlandığı Twist İlkbahar-Yaz koleksiyonunda bu sezon cool ve şık file detayı öne çıkıyor. Parti elbiselerinden bluzlara kadar kendine fazlasıyla yer bulan file, koleksiyonu hareketlendirirken, sonsuz bir rahatlığa da davetiye çıkarıyor. Jersey havasında numaralı bluzlar, yazlık renk ve desenlerle bomber ceketler ise temayı cömertçe destekliyor.

Siz de Twist’in yeni sezondaki ilk Uğurlu Hafta Sonu indirimini kaçırmak istemiyorsanız size en yakın Twist mağazasını ziyaret edebilir ya da www.twist.com.tr’den online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.