Yaşlanmayı yavaşlatın

Yaşlanmayı yavaşlatın
Güncelleme:

Yüzünüzdeki belli alanlarda gözüken kırışıklıklar ve çizgiler için özellikle üretilmiştir.

Avéne Eluage Gel Concentre içeriğindeki Retinaldehit® ve hiyaluronik asit parçacıklarının (H.A.F) ortaklığı ile cildin sıkılığını ve dolgunluğunu geri kazandırmaya yardımcı olur. Yüzünüzdeki belli alanlarda gözüken kırışıklıklar ve çizgiler için özellikle üretilmiştir. Uyguladığınız alanı hızlı bir şekilde düzelten bir etkisi vardır. Yüzünüzdeki mimikleri  hareketlendirdiğinizde belirginleşen kırışıklıkları azaltır ve derin çizgileri yok eder. Cildinize parlaklık yumuşaklık sağlar. Hafif renkli ve yağsız yapısı içeriğinde bulunan alerji karşıtı parfümle kullanımı hoş ve rahattır.

Yaşlanmaya karşı Eluage Konsantre Bakım Jeli, sadece çizgiler üzerine en az altı  ay  uygulandıkça ifadeye bağlı kırışıklıklar azalır, derin kırışıklıklar ve çizgiler belirsizleşir.

Öncelikle, mükemmel bir şekilde temizlenmiş yüzünüz ve boynunuza sadece akşamları Avéne Eluage Creme ürününü uygulayın. Daha sonra, göz çevresi hariç, belirginleşmiş mimik çizgilerinin, kırışıklıkların  üzerine ince uçlu başlığını kullanarak Avéne Eluage Gel Concentre’i kolayca sürebilirsiniz. Masaj yapmayın, jeli çizgilerin üzerinde hafifçe tamponlamanız yeterli.

PERAKENDE SATIŞ FİYATI: 104.00TL