Yataş yaz fırsatları ile evleri yeniliyor

Yataş yaz fırsatları ile evleri yeniliyor
Güncelleme:

Yataş Grup, başlattığı yaz kampanyasıyla bu yaz evleri yenileyecek.

Evdeki konforun vazgeçilmez temsilcisi Yataş Grup, uykuda devrim yaratan Yataş yataklarında, yaz mevsimi temalarının işlendiği ev tekstil ürünlerinde ve her zevke hitap eden Enza Home mobilyalarında başlattığı yaz kampanyaları ile evleri baştan yaratacak.

Farklı zevklere hitap eden, kalitesi ve tasarımıyla ilgi gören, ev ürünleri ile beğeni toplayan Yataş Grup, mobilya, yatak ve tekstil ürünleri için başlattığı yaz kampanyasıyla bu yaz evleri yenileyecek.

Mobilyalarından sıkılıp evlerinde yeniliğe gitmek isteyenler için birbirinden şık seçenekler sunan Enza Home, “En Şık Yaz Enza’da” kampanyası ile tüm mobilyalarda %25 indirim uygulayarak bu yaz yüzleri güldürecek. Zengin ürün gamı ve renk seçenekleriyle evleri güzelleştiren Enza Home fırsatlarıyla evinizin içindeki dünyayı değiştirecek.

Yataş’ta Geleneksel Değiştirme Kampanyası

Gelenekselleşen Yataş yatak değiştirme kampanyası bu yaz da rahat uyumanızı sağlayacak. Uyku ile aranıza set koyan eski yatağınızı evinizden aldırıp, yerine net %25 değiştirme indirimi ile yepyeni Yataş yatağa sahip olarak vücudunuzun ihtiyacı olan rahatlığa ve konfora kavuşabilirsiniz.  

Ayrıca Yataş tarafından belirlenen ayın ürünü yataklarda net %30 indirim ile baza ve başlıklarda %30’a varan indirim fırsatları da sizleri bekliyor.

Yatak odası dekorasyonunu tamamlayan Yataş Ev tekstil ürünlerinde de etiketin yarısı kampanyası ile renkli yaz günlerinde uykuya doyacaksınız.