Yeni yıla Nacar’ın rengarenk modelleriyle merhaba deyin

Yeni yıla Nacar’ın rengarenk modelleriyle merhaba deyin
Güncelleme:

Yeni yıla yepyeni bir saatle girmeye ne dersiniz?

Nacar’ın standartların ötesindeki Kronograf serisi ile zamanda ve modada geri kalmak tarih oluyor! Sportif, dinamik ve yenilikçi çizgileri ile dikkat çeken bu özel seri, yeni yılda kaliteli saat tutkunlarının cazibe merkezi olmayı başarıyor.

 Nacar bu yılbaşında kaliteden vazgeçmeyerek şık olmak isteyenlere hitap ediyor. Yepyeni Kronograf serisi ile yeni dinamik çağa kucak açıyor. Aktif ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken atletik ruhlu Nacar Kronograf serisi, rengarenk modelleriyle sportif kimliğini ön plana çıkarmak isteyen saat tutkunları için bir aksesuar olmaktan öteye geçecek.

Nacar Kronograf serisi farklı kadran tasarımıyla bu yılbaşında hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek için hazırlanıyor. Stilistik özel çizgileriyle ve fonksiyonel özellikleri ile dikkat çeken Nacar Kronograf Seri, sağlamlığı ve kalitesi ile kendini kanıtlıyor. Kronograf  Vx3j  makine, 5 atm su basıncına dayanıklı 48 mm kasa çapı  ve bileğe tam uyumlu gövde ve siyah, beyaz, sarı, kırmızı renkte silikon kayış seçeneklerine sahip. Nacar Kronograf serisi ile artık rahatlıktan ödün vermeden şık olmak da mümkün.

Bu yeni yılda sizde şıklığınıza şıklık katmak istiyorsanız estetik ve kalitenin bütünleştiği Nacar Kronograf serisi tam size göre. Bu yıl hayatın hızına ayak uydurmak isteyen sportif ruhlu saat tutkunlarını Nacar bayilerinde, sevdikleri Nacar modelleri bekliyor.

Nacar Kronograf (25-290010) satış fiyatı: 650-690TL