Yeni yılda da Çilek indirimleri devam ediyor

Yeni yılda da Çilek indirimleri devam ediyor
Güncelleme:

Çilek, yeni yılda da indirim kampanyasıyla yüzleri güldürüyor.

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde lider marka Çilek’in yoğun ilgi gören indirim kampanyası, 2016’nın ilk ayı Ocak’ta da devam ediyor. Birçok üründe geçerli olan yüzde 40’a varan indirim oranı ile yeni yılda, yeni bir oda isteyen çocukların ve ailelerin yüzünü güldürüyor.

Osmanlı figürleri Çilek’le yeniden hayat buldu

Osmanlı figürlerinin günümüz şıklığıyla buluştuğu Sultan serisi, kumaş kaplı detayları ve göz alıcı aksesuarlarıyla küçük hanımları kendine hayran bırakıyor. Kullanılan etnik desenler serinin ihtişamını daha da artırırken, yatak başındaki ve ayakucundaki kumaş kaplama detayları, hem çekmece hem de yatak olarak kullanılabilen alt karyolası, altın varaklı aynası ve kumaş kaplı takı çekmeceleri ile özel olarak tasarlanmış çamaşırlık ve heybetli bir görünüme sahip dolap, serinin öne çıkan modülleri arasında yerini alıyor.

Futbol Severlere Çilek’ten Müjde

Tematik ürünleriyle, her zevke hitap eden Çilek’in futbolsever çocuklar için tasarladığı Football serisinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı bir anda stadyuma dönüştüren “Football” serisi, aynı zamanda perdeden halıya, banktan top filesine kadar tüm mobilya ve aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.

Araba Tutkunu Çocuklara Son Model GTI

Çilek’in, teknolojik aksamlar ekleyerek son model bir arabaya dönüştürdüğü GTI Araba Yataklar, opsiyonel müzik sistemi, ışık ve sesleri kontrol eden uzaktan kumandası, LED ışıklı arka sinyali, tampon tasarımı üzerinde panjuru, body kit ve sis farları, üç boyutlu egzos tasarımı, LED ışık efektli yıldız jantı ve koruma amaçlı sünger dolgulu deri iç döşemesi ile çocukları hayal dünyalarının başkahramanı yapıyor.

Çilek’le First Class Bir Yolculuk

Çilek, yeni serisi uçak temalı çocuk odası takımı First Class ile çocuk odalarına yepyeni bir enerji getiriyor. Çilek’in özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarladığı First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, yataktayken ise first class bir yolcu deneyimi yaşatıyor.