Yeni yılın ilk kampanyası BETA’dan!

Yeni yılın ilk kampanyası BETA’dan!
Güncelleme:

BETA, yeni yılı muhteşem bir kampanya ile karşılıyor.

Ocak ayı sonuna kadar sürecek olan,  tüm BETA mağazalarında ve BETA markalı ürünlerde geçerli olacak kampanya kapsamında, sezon indirimine ek olarak ikinci ürüne ekstra yüzde 40 indirim uygulanacak. Sonbahar/kış sezonu için 5 ayrı stilde hazırlanan koleksiyondaki ayakkabıların yanı sıra kemer ve çantalarda da geçerli olacak indirim, konforun  “en moda” halinden sokak şıklığına kadar geniş bir yelpazedeki tüm tercihler için benzersiz bir fırsat sunuyor.

Türkiye çapında 33 mağazasında sunduğu özgün tasarımlara sahip geniş renk seçenekli ayakkabı ve bot modelleriyle farkını ortaya koyan BETA, Sonbahar-Kış sezonu ürünleri için yeni yılın ilk kampanyasını gerçekleştiriyor. Türkiye çapındaki tüm mağazalarında geçerli olmak üzere, Ocak ayı sonuna kadar sezon indirimine ek olarak ikinci ürüne yüzde 40 indirim uygulanacak. BETA markalı ayakkabıların yanı sıra çanta ve kemerlerde de geçerli olacak kampanyada, ortalama yüzde 20 oranında sezon indirimleri ve kemerlerdeki yüzde 30 özel indirimler de devam ediyor.

Özgün tasarım ve modayı harmanlayarak her stilin tamamlayıcısı olmayı amaçlayan BETA, ürünlerinde tamamen gerçek deri kullanması, üretim ve tasarım aşamalarında yoğun araştırma ve geliştirme süreçleriyle farklılaşırken, bunları bireysel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde son ürüne dönüştürüyor. Bu yenilikçi yaklaşımla yeniden tanımlanan modeller, Casual, Love Life, Exclusive, Sport ve Comfort olmak üzere beş farklı kategoride sunulan bir koleksiyona dönüşüyor.