İş yerinde zamanın hızlı geçmesini istiyorsanız...

İş yerinde zamanın hızlı geçmesini istiyorsanız...

Bu haber iş yerinde sıkılanlar için...

İş yerinde belli bir saat sonra zaman geçmiyor mu? Devamlı saate bakmaktan sıkıldınız mı? Sizin için bir kaç küçük önerimiz var. Verdiğimiz bu ipuçlarıyla zamanın su gibi akıp gitmesini sağlayabilirsiniz.

İş yerinde zamanın çabuk geçmesi için ipuçları
En başta saate devamlı bakmayın. Ne kadar sıklıkla saati kontrol ederseniz zaman o kadar yavaş akar. O yüzden dakika başı saate bakmaktan vazgeçin.

Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun. Eğer hiç bir şey yapmadan oturursanız saatler uzar gider ve sıkılırsınız. Eğer günlük işlerinizi bitirdiyseniz yarının işlerine başlayın. Bu sayede işleriniz de hafifletmiş olursunuz.

Elinizden geldiğince yapacaklarınızı saatlere bölün böylece zamanın daha kolay geçtiğini anlayacaksınız. Öğle yemeğinde ve kalan diğer zamanda günü molalara bölün.

İşi tamamlamak için kendinizle ya da arkadaşlarınızla yarışmayı tercih edin. Örneğin öğle yemeğine kadar bir işinizi halledin. O işi halletmeden yemek yemeğin. Böylece hem daha hızlı çalışmış olursunuz, hem de işiniz daha eğlenceli hale gelir.

Haftasonları ya da akşam için plan yapın. Bu işin stresinden uzaklaşmanızı sağlar. Aynı zamanda saatlerin daha hızlı geçmesine olanak tanır.

Çalışırken müzik dinlemek hem beyninizin ayık olmasını sağlar hem de size keyif verir. Bu sayede saate bakmamış olursunuz.

Uykunuz geldiğinde ya da sıkıldığınızda kahve içmeyi deneyin. Örneğin her gün belli bir saatte kahve için. Bu hem uykunuzu açmaya yarar hem de beyninizi daha sağlıklı tutar.

Eğer tüm işlerinizi bitirdiyseniz ofiste kitap okumayı ya da internette gezinmeyi deneyin. Bu sayede zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.