Yörsan Japonya Marketlerinde !

Yörsan Japonya Marketlerinde !
Güncelleme:

Türk ekonomisinin giderek güçlenmesi ile birlikte Türk markaları da dünyada başarılara imza atıyor.

Türkiye’nin gıda devlerinden Yörsan titizliği ile Japonya’nın en büyük zincir mağazalarından olan KOBE BUSSAN ve AEON marketlerinde Yörsan labne ve Yörsan meyve suyu çeşitleri de yer alıyor.

Maldivler de bile Yörsan tüketiliyor!

Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yörsan, süt ve süt ürünleri sektöründe Amerika, Japonya, Maldiv Adaları, Birleşik Arap Emirlikleri, Kosova , Almanya, Lübnan, Singapur, Arnavutluk, , Malezya, Irak, Suudi Arabistan, Azerbaycan, KKTC, Libya, Afganistan, Özbekistan gibi ülkelere ihracat yapıyor.

İlklerin firması Yörsan!

Bununla birlikte, helal ürün pazarı tüm dünyada giderek büyürken, firmaların \"Helal Gıda Sertifikası\"na da ilgisi artıyor. TSE\'den Helal Gıda Belgesi alan Yörsan, söz konusu belgeyi alan ilk süt ve süt ürünleri firması olmuştu.

Yörsan, daha önce de Türkiye\'de Helal Gıda belgelendirmesi yapan GİMDES\'ten süt ve süt ürünleri sektöründe helal belgesi alan ilk büyük firma özelliği taşıyor.

Sektöründe öncü olmayı ve ilkleri gerçekleştirmeyi  kendine hedef belirlemiş olan Yörsan, bu doğrultuda kaymaklı tava yoğurt, kuru cacık, çift bölmeli meyveli yoğurt, mürdüm eriği nektarı, karadut nektarı gibi birçok ürünü Türkiye piyasasına ilk olarak sunma başarısını gösterdi.

Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından ödüllendirildi!

Bu ürünlerimizin kendileri piyasada bir ilk olduğu gibi ambalajları da birçok değerli ödüle layık görülmüştür. Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından verilen ambalaj ödüllerinden “Çift bölmeli meyveli yoğurt” ve “tava yoğurdu” ürünlerinin ambalaj tasarımları ile “Wordstar”  ve Yörsan “kilitli kapaklı cam şişe” tasarımları ile “altın ambalaj “ödüllerine layık görülmüştür.

Yörsan’ın süt ürünleri sektörüne kazandırdığı ilk’ler!

 Türkiye’de ilk kez pastörize süt ile kültürlü peynir üretimini gerçekleştiren Yörsan,  kolay açılır kapaklı 1’lik teneke ambalajlı beyaz peynir ile TSE’nin altın ambalaj ödülünün sahibi olmuştur.Yörsan “Gelenekten Geleceğe” sloganı ile unutulmaya yüz tutmuş bir çok yöresel peyniri fabrika ortamında hijyenik ve güvenilir koşullarda üretmektedir. Van Otlu Peyniri, Diyarbakır Örgü Peyniri,Antep Peyniri, Civil Peyniri, Urfa Peyniri, Mihaliç Peyniri,Göçmen Peyniri,Çerkez Peyniri,Hellim Peyniri Yörsan’ ın ürettiği yöresel lezzetlere birkaç örnektir.Bu anlamda Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Van Valiliğinden “ Otlu Peynirin Türkiye’ye tanıtımı” plaketi firmamıza verilmiştir.