2013 Converse ayakkabı modelleri

2013 Converse ayakkabı modelleri
Güncelleme:

2013 yılına girdiğimiz ilk aylarda alışverişe çıkan erkek ve kadınlar ilk bahar ve yaz aylarında giyecekleri spor ayakkabıları şimdiden almaya başladı.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Yeni yılın ilk günlerin hem en yeni modelleri görmek hem de daha uygun fiyatlara almak isteyen milyonlarca kişi tarafından ilgi gören spor ayakkabı modellerinin başında ise Converse markası gelmekte. Dünyanın en büyük spor ayakkabı markalarından biri olan Converse, her yıl olduğu gibi 2013 yılında da birbirinden güzel ayakkabılarını mağazalarında görücüye çıkarttı. Ülkemizde bay ve bayan milyonlarca kişinin tercih ettiği markaların en başında yer alan Converse’in 2013 koleksiyonu görülmeye değer.

2013 Converse Ayakkabı Modelleri her zaman ki klasik yapısı ile üretilir iken hem bayan Converse ayakkabılarında hem de erkek Converse ayakkabılarında değişik desenler ve renkler kullanılarak farklılıklar getirilmiş. Yeni yılda tek renk Converse spor ayakkabı giymek istemeyen kişiler bu modellere ilgi gösterebilirler. Bayanlar için genellikle pembe renkli Converse ayakkabılar üretilir iken erkekler için pek çok farklı renklerde Converse modelleri yer almakta.

Eğer sizde ilk bahar ve yaz aylarında spor ayakkabılarınızı Converse mağazalarından almak istiyor iseniz bu modellere göz gezdirebilirsiniz. Bunun yanı sıra hem boğazlı hem de boğazsız olarak üretilen Converse spor ayakkabı modellerinin fiyatları ise 100 lira ile 250 lira arasında değişiklik göstermekte ve taksit imkanları ile sunulmaktadır.

2013 CONVERSE AYAKKABI MODELLERİ ! GÖRSELLER İÇİN TIKLAYIN...

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.