2013'te bu kazaklar vazgeçilmeziniz olacak

2013'te bu kazaklar vazgeçilmeziniz olacak
Güncelleme:

Yeni yıla soğuk havalar ile birlikte girdiğimiz bu günlerde hanımlar gard loplarından kışlık kazaklarını çıkartmaya ve yenilerini almaya başladı.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Soğuk kış mevsimlerinde hem kadınların hem de erkeklerin vazgeçilmez kıyafetlerinden olan kazaklar, bu yıl hanımlar için oldukça renkli olacak. 2013 bayan kazak modellerine göz gezdirdiğimizde geçen senelerde moda olan siyah ve kahverenginden ziyade bu yıl daha renkli modelleri vitrinlerde göreceğiz. 2013 bayan kazak modelleri ve trendlerinde yaz mevsiminden kalan neon renklerinin fazlaca kullanıldığını görüyoruz.

Birbirinden güzel ve değişik renk tonlarının iç içe olduğu kazaklar özellikle genç hanımlar için ilgi çeker iken yeni yılda bu kazaklar ile birlikte hem güzel görünmek hem de soğuk havalardan korunmak mümkün. 2013 yılı içerisinde tüm giyim mağazalarının vitrinlerinde yer alacak olan renkli kazak modelleri aynı zamanda geçtiğimiz yıllardaki gibi ince olmaktan ziyade daha kalın ve yünlü modellerden oluşmakta. Kış mevsiminde hem üşümek istemeyen hem de şık görünmek isteyenler için 2013 bayan kazak modelleri vazgeçilmez modeller arasında yer alacaklar.

2013 bayan kazak modelleri arasında diğer yıllarda olduğu gibi kırmızı ve bordo renklerinin de sık sık kullanıldığını görüyoruz. Renk trendlerinin yanı sıra 2013 bayan kazak modellerinin üzerlerinde yer alan farklı desenlerde dikkat çekiyor. Özellikle kelebek, kalp ve baykuş figürleri 2013 kazak modellerinin üzerinde oldukça fazla bir şekilde yer alıyor.

2013'TE BU KAZALAR VAZGEÇİLMEZİNİZ OLACAK... GALERİ İÇİN TIKLAYIN...