2013'ün en popüler aksesuarları

2013'ün en popüler aksesuarları
Güncelleme:

Yeni yılın gelmesi ile birlikte kadınlar alışverişe çıkmaya başladı.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Her yıl değişen modaya ayak uydurmak isteyen kadınlar modayı yakından takip etmek için uğraşmaktadır. Bizde sizlere 2013 yılında en popüler olacak aksesuarları sunacak ve fikir vereceğiz. Kadınların en çok ihtiyaç duydukları aksesuarlardan olan çanta, kolye, bileklik ve saatlerde 2013 yılında pek çok değişiklik yaşandı. Yeni yılın gelmesini fırsat bilen moda tasarımcıları 2013 yılı ile birlikte rengarenk bir yıl geçireceğimizi bizlere şimdiden gösteriyor. Hem kış hem de yaz aylarında rengarenk aksesuarlar bizlere sunulur iken 2013 aksesuarların trend rengi ise pembe ve kırmızı tonları oluyor.

Şimdi teker teker en çok kullanılacak aksesuarların yeni modellerine bakalım. Çantalar, kuşkusuz ki tüm kadınların vazgeçemedikleri aksesuar arasında yer almakta. Çanta modelleri her yıl birbirinden değişik modeller ile mağazalarda yer alır iken 2013 yılında da oldukça güzel ve çekici çanta modelleri vitrinlerde yer almaya başladı. 2013 kolye modelleri de kadınların en çok kullanacakları aksesuarlardan biri. Genelde gümüş kolyeler ve altın kolyeler bu sene dikkat çekecek.

2013 saat modelleri ise oldukça değişik. Geçtiğimiz yıllarda daha çok küçük saatler kadınlar tarafından tercih edilir iken 2013 yılında büyük ve sert kordonlara sahip saat modelleri kadınlar tarafından tercih edilecek. 2013 saat modelleri, pek çok büyük firma tarafından mağaza vitrinlerindeki yerini aldı.

 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.