2013'ün gelinlik modelleri

2013'ün gelinlik modelleri
Güncelleme:

Gelinlik, bir kadının hayatında sadece bir kez giyeceği bir kıyafet olduğu için oldukça fazla önem taşımaktadır.

Evlenecek olan çiftler gelinlik seçimi için aylarca süre ayırmakta ve tüm modelleri incelemektedir. Her yıl değişen moda dünyası ile birlikte 2013 yılı içinde hazırlanan gelinlik modelleri büyük moda evleri tarafından yılın ilk günlerinde tanıtıldı. 2013 yılında moda olacak gelinliklerin başında kabarık gelinlik modelleri yer almaktadır. 2013 kabarık gelinlik modelleri giyen gelin hanımlar ile dolacak ve göz kamaştıracak.

2013 kabarık gelinlik modelleri, şık ve zarif görünümünün yanı sıra büyüleyici görüntüsü ile de dikkat çekmekte. Geçtiğimiz yıllarda çok fazla tercih edilmeyen kabarık gelinlik modelleri bu yıl özellikle taşlı modelleri ile de dikkat çekiyor. 2013 kabarık gelinlik modelleri galerimize göz gezdirerek bu yıl evlenecek iseniz bu gelinliklere bakmanız gerekiyor.

2013 gelinlik trendleri arasında ilk sırada yer alan kabarık gelinlik modellerinin yanı sıra düz ve sade gelinlik modelleri de bu yıl içerisinde çok fazla tercih edilecek. 2013 yılında evlenecek olan çiftlerin ilgi gösterdikleri kabarık gelinlik modelleri tüm moda evlerinde bulunur iken aynı zamanda uygun fiyatlara sahip olması ile de insanlar tarafından tercih edilmektedir. Kabarık gelinlik modelleri 2013 galerimizde göreceğiniz gibi bu yıl gelinlikler daha taşlı ve süslü olacaklar.

HANGİ GELİNLİĞİ SEÇECEĞİNİZE KARAR VEREMEDİNİZ Mİ? SİZE YARDIMCI OLALIM... GALERİ İÇİN TIKLAYIN...