5 adımda hafta sonu stili

5 adımda hafta sonu stili
Güncelleme:

Güneşli ve soğuk günlerde nasıl giyineceğimiz konusunda kararsızlıklar yaşayabiliyoruz. İşte size bir kaç öneri...

Yoğun iş veya okul temposunun ardından gelen hafta sonu için rahat parçalarla kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Sonbaharın güneşli ama soğuk hafta sonu günlerinde nasıl giyinmeniz gerektiğini kestiremiyorsanız, gündüzden geceye de rahatça taşıyabileceğiniz bir kaç önerimiz var...

1. Güzel bir hafta sonu kahvaltısına giderken hem rahat hem de güzel görünmek istersiniz. Tayt, sweatshirt ve ankle botlarınızla spor ve rahat bir görünüm elde edebilirsiniz.

2. Sokak stilinin yükselen trendi sneakers modellerini beğeniyorsanız soğuyan havalarda süet sneakerslar haftasonları giymek için ideal seçim olacak.

3. Kot ceketler, özellikle mevsim geçişlerinin vazgeçilmez parçaları. Ani değişen hava durumları için yanınızdan ayırmadığınız parçaların arasına kot ceketlerinizi de ekleyin.

4. Havalar serinlemeye başlasa da düz basic tişörtler her daim kurtarıcı parçalar olarak yerini alıyor. Basic tişörtleri hafta sonu şıklığı için skinny jean ve deri ceketle kombinleyebilirsiniz.

5. Yazın trendi pileli etekler, sonbahar da varlığını sürdürüyor. Metalik görünümlü pileli eteğiniziloafer tarzı ayakkabılarınızla kombinleyerek hafta sonu stiline uyarlayabilirsiniz.

Mecrea.com