5 adımda şıklığınızı konuşturun

5 adımda şıklığınızı konuşturun
Güncelleme:

Dışarıdaki soğuk ve kasvetli hava stilinize yansımasın.

Amerika’nın en popüler markalarının koleksiyonlarından seçeceğiniz rengarenk kazaklar, sıcacık kabanlar ve montlar, farklılık yaratan aksesuarlarla tarzınızdan konuşturun. Kışı dünya modasını uzak kalmadan geçirmek istiyorsanız, aradığınız her şey,Amerikadaniste.com aracılığıyla birkaç günde kapınıza kadar geliyor.

Kat kat giysiler giyilse de soğuk kış günlerinde şık olmak sandığınız kadar zor değil, önemli olan doğru parçaları ve renkleri birbiriyle buluşturabilmek! Trendlere biraz da kendi yorumunuzu katarsanız şık olmamanız mümkün değil. Tek yapmanız gereken Amerika’nın en moda markalarının koleksiyonlarından stilinize uygun farklı ürünleri satın almak! Seçtiğiniz ürünler Amerikadaniste.com aracılığıyla birkaç günde kapınıza kadar ulaşacak.

Kalın çoraplarla renklendirdiğiniz mini etekleri son yıllarda kış aylarının vazgeçilmezi olan lastik yağmur çizmeleriyle giyebilirsiniz. Şıklığınızı şal yaka paltolarla tamamlayabilirsiniz. Popülerliğini hiç kaybetmeyen skinny jeanleri dökümlü kazaklarla kombinleyebilirsiniz. Üzerine giyeceğiniz kaz tüyü montlarla spor bir şıklık yaratabilirsiniz. Geniş kenarlı şapkalar, canlı renklerdeki tüy ponponlu bereler ve desen desen şallar da kombinlerinizin tamamlayıcısı olabilir.

Sokaklarda podyum rüzgarı estirmek isteyen erkeklerdenseniz anne eli değmiş gibi görünen iri örgülü kazakları kısa paçalı ya da şalvar tipi pantolonlarla kullanabilirsiniz. Bu kadar iddialı parçaları kullanmayı tercih etmiyorsanız boru paça pantolonlarla kombinleyebileceğiniz klasik renklerdeki boğazlı kazakları giyebilirsiniz. Kombininizi sıcacık kabanlar, yumuşacık montlar ve postal havasındaki botlarla bütünleyebilirsiniz. Detaylarda ise iki renkli örgü ya da deri-örgü kombini eldivenler, kasketler, şapkalar, yün karışımlı atkılarla şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.