60’ların stil ikonu Twiggy Marks & Spencer'da

60’ların stil ikonu Twiggy Marks & Spencer'da
Güncelleme:

Marks &Spencer, M&S Classics serisi için 60’lı yılların stil ikonu, Twiggy ile bir araya geldi.

Twiggy, M&S Classic serisi için bir kapsül koleksiyon hazırladı. Marks & Spencer’ın en ikonik serisi M&S Classic’in stil ikonu Twiggy ile bir araya gelmesi kaçınılmazdı. Twiggy M&S İlkbahar sezonu için birbirinden güzel 10 parçaya imza attı.

Twiggy’nin seyahat ettiği yerlerden ve kendi tatil gardırobundan esinlenerek hazırlanan koleksiyonda baskılı maxi elbiseler, zamansız bluzlar ve pantolonların yanı sıra Twiggy imzalı kabanlar da var.

\"wiggy-4.jpg\"

Sade ve şık stiliyle bir döneme damgasını vuran ünlü model Twiggy(Lesley Lawson) Marks & Spencer ile hazırladığı koleksiyonla ilgili de konuştu.

“M&S Classic serisi için bir kapsül koleksiyon tasarlamamı istediklerinde çok sevindim. Şimdi M&S Classic serisiyle zamansız, kaliteli, canlı renkleri ve göz alıcı desenleri bir arada sunan bir koleksiyon hazırladık. Her kadın güzel görünmek ister ama bunu yapmak için rahatlıktan ve kaliteden ödün vermemeli. Her kadının harika görünmesi ve kendini iyi hissetmesi benim mottom ve M&S ile birlikte bu koleksiyonda bunu başardığımızı düşünüyorum.”