Adidas’tan yeni akıllı saat

Adidas’tan yeni akıllı saat
Güncelleme:

Koşucular ihtiyaç duydukları tüm desteği bu saatte bulacaklar.

Türkiye’ye sadece 50 adet gelen dünyanın en gelişmiş, akıllı saati adidas miCoach SMART RUN ile ilk kez her seviyedeki koşucular akıllı GPS sistemiyle koşularını takip edebilecek, kalp atış hızlarını bileklerinden izleyebilecek, en sevdikleri müzikleri dinleyebilecek ve gerçek zamanlı koçluk alabilecekler.

Bu eşsiz “hepsi bir arada” giyilebilir teknolojide herhangi bir kablo veya ek sensör bulunmuyor. adidas miCoach SMART RUN, kalp atış hızını bilekten izleyebilmek için optik teknolojiden yararlanıyor. Dahili ivme ölçer her adımı sayarak, adımların hızının ölçülmesini sağlıyor. GPS, hızı ve mesafeyi takip ederek koşulan güzergahı kaydederken Bluetooth kablosuz MP3 çalar kablosuz iletişim kuruyor; sallanan kulaklık kabloları ve müzik çalarları ortadan kaldırarak müzik ve sesli koçluk hizmeti sağlıyor.

 Adidas miCoach Direktörü Simon Drabble miCoach SMART RUN için şunları söyledi:

“MiCoach Smart Run ile Nabız Temelli Sürekli Kalp Atış Hızı Teknolojisi gibi en son yenilikleri, tasarım ve kullanımı kolay navigasyon ile bir araya getirerek, diğer koşu saatlerinin temel aldığı şablonu bilerek yıktık. Ancak, bizi rakiplerimizden ayıran tek şey bu değil. miCoach antrenman sistemi kapsamında, akıllı antrenman kolay ve erişilebilir hale getirilerek kişinin potansiyeli gerçek anlamda ortaya çıkarılıyor. İster yeni bir koşu programına başlıyor olun, ister 10 km koşusuna hazırlanıyor, isterse bir maratonda yarışıyor olun, miCoach Smart RUN antrenmanınızı daha etkili hale getirerek istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlıyor.”

Kuvvet, hız ve dayanıklılığı geliştirmenin en iyi yolu interval antrenmandır. miCoach sistemi, mavi, yeşil, sarı ve kırmızı olmak üzere dört renkli bölgeyi antrenman boyunca koşucuya koçluk etmek üzere kullanıyor. Titreşim ve 1,45 inçlik renkli dokunmatik ekran rehberlik ederken,  Bluetooth kulaklık,  koşucuya, hızlanmasını ya da yavaşlamasını söylüyor.

adidas miCoach Direktörü Simon Drabble ayrıca şunları belirtti: “Birçok koşucu mevcut akıllı saatinden en üst düzeyde yararlanamıyor. Antrenman planları oluşturmak, egzersizleri aktarmak ve ekrandaki bilgiyi kişiselleştirmek bu cihazlarda zahmetli bir iş. Biz, SMART RUN ile işte bunu değiştirdik. Web platformumuza tam olarak entegre olduğundan antrenman planları, tamamlanan egzersizler ve ayarlar WLAN üzerinden kusursuz şekilde senkronize edilebiliyor.”

Akıllı antrenman sadece interval demek değil. İstenilen sonuçları almak için kardiyoyu kuvvet ve esneklik ile bir araya getirmek gerekiyor; SMART RUN bu noktada da kendini gösteriyor. 400’ü aşkın anatomik olarak doğru animasyon bir araya getirilerek yüzlerce egzersiz ve plan oluşturuluyor. Akıllı saatin ekranında  izlenebilen animasyonlar her tekrar ve turda sporcuya rehberlik ediyor.

İngiltere Atletizm Federasyonu Dayanıklılık Baş Koçu Terrence Mahon da şöyle konuştu: “adidas MiCoach Smart Runhayranlık verici şekilde kusursuz ve basit. İnterval antrenmanına yönelik görsel ve sözlü rehberlik mevcut olan diğer tüm saatleri geride bırakıyor. Koşucular tarafından sıklıkla göz ardı edilen bir diğer konu ise performansın artırılması ve sakatlıkların azaltılmasında kuvvet ve esneme egzersizlerinin oynadığı önemli rol. Saat üzerinde bu tür bir rehberliğe sahip olmak gerçekten yeni bir çığır açıyor.”

adidas miCoach SMART RUN sporcuların performanslarını gözlemlemesine, öğrenmesine ve kendilerini geliştirmesine yardımcı olacak son teknoloji ürünü. Yenilikleri ve sahip olduğu özellikleri ile rakipsiz olan miCoach SMART RUN, sportif tasarım, paslanmaz çelik çerçeve, yüksek performanslı kırılmaz cam ve magnezyumu da içeren üst düzey tasarım dili ve mükemmel görünüm ile tamamlanıyor.

Türkiye’de satışa sunulan sadece 50 adet miCoach SMART RUN akıllı saate 1179 TL’lik satış fiyatıyla adidas mağazalarında ulaşılabilir.