Ayakkabı ve çantalara özgürlük

Ayakkabı ve çantalara özgürlük
Güncelleme:

Bu kış kadınlar, çanta ve ayakkabı kombinlerinde özgürlüğün sınırlarını zorlayacak.

Kış gardırobunun en keyifli parçaları şüphesiz ki müthiş bir çeşitlilik sunan ayakkabı ve çantalar. Bu sezon, modern ile klasik, sokaktan ilham alan detaylar ile pastoral işlemeler birbirine karışıyor. Üstelik kombinlerde özgürlük esas: Artık aynı renk çanta ve ayakkabı giymek out, farklı renkleri ve dokuları birleştirmek in. Modacruz, yüzbinlerce dolap sahibesinin alışveriş tercihlerini inceledi ve önümüzdeki sezonda kadınları bekleyen ayakkabı-çanta trendlerini belirledi.

Çapraz askılı modeller, çekici zincir askılılar, nakış detaylar

Bu kış gardıroplarda olmazsa olmaz 5 çanta modeli içerisinde başı yine sırt çantaları çekiyor. Aynı zamanda üstten büzgülü bucket çantaların da daha çok öne çıktığına şahit olacağız. Çapraz askılı çantalar genç ve enerjik görünümün tamamlayıcısı olmayı sürdürecek. Zincir askılı dikdörtgen kesim modeller ise çekici kombinlerin vazgeçilmezi olacak. Bu sezonun en yeni trendi ise, arma ve nakış detaylı çantalar. Bu sezon çanta kategorisinde en çok takip edilen markalar ise, Louis Vuitton, Michael Kors, Vakko ve Burberry.

Balıkçı çizmeleri, kadife botlar ve metalik ayakkabılar

Ayakkabılarda ise, diz boyu balıkçı çizmelerinin çok farklı tarzlarla buluştuğunu göreceğiz. Kadınlar özellikle Burberry’nin Hunter model yağmur çizmelerine büyük ilgi gösteriyor. Kare topuklu ayakkabılar 90’lardan çıkıp gelecek ve önümüzdeki sezona damga vuracak. Şık ve sofistike kombinlerin kilit parçası ise kadife ayakkabılar ve botlar olacak. Bir süredir devam eden gri renk modasının bu kışa yansıması, metalik tonda ayakkabı modelleriyle olacak. En soğuk günleri ise, yine UGG’lar ve Moon Boot botlar kurtaracak.

Ayakkabı ve çanta seçimindeki en önemli belirleyicilerden biri ise, palto ve montlar. Bu kış, kaşe paltolar ve yarım montların yanı sıra, özellikle Moncler tarzı dolgulu ve şişkin montlar giderek daha da fazla kullanılacak. İster ofis şıklığı, ister gece gezmesi, bu montları her tarzda göreceğiz.

Leyditurk.com