Ayakkabıların boyu uzadı !

Ayakkabıların boyu uzadı !
Güncelleme:

Modern ve özgün çizgisini sezonu modellerine taşıyan Vans, kadınların bileklerini orijinal desenli ayakkabılarıyla sarıyor.

Asi bir tarzın başkahramanı olan tasarımlar, 60’lı ve 70’li yılların sanat anlayışından ilham alarak farkındalık yaratıyor. Marka, maskülen ve feminen bakış açısını her bir modele yansıtarak trendleri belirliyor. Deri, süet ve kanvas ayrıntılarla şekillenen tasarımlar özgün desen harmonileri eşliğinde sokakları kucaklıyor. Sezonda hakimiyet gösteren kilim, yıldız ve çizgi desenlerin senfonisi markanın ayırt edici özelliğini ortaya koyuyor.

Platformlar Yükselişte…

Bu yıl moda dünyasının en tarz ödülüne aday platform tabanlı ayakkabılar, Vans’in tasarımlarında ezberleri bozuyor. Gerek renk gerekse deri detaylarla da dikkat çeken modeller, şehirli kadının vazgeçilmezi oluyor. Sezona renk getiren elektrik mavisiyle canlanan parçalar, dinamik bir görünüm sunuyor.

Sıradışı Desenlere Geri Dönüş...

Markanın efsanevi desenlerinin buluştuğu bilekli modeller, geleneksel baskıları modern çizgilerle harmanlıyor. Desen oyunlarından hiçbir zaman vazgeçmeyen Vans kadını, yeni sezonda yer alan tasarımlarla sonbahar ılık esintisine kendini kaptırıyor. Devasa çiçekler, etnik baskılar ve eşsiz çizgilerle kadını vurgulayan marka, köklerinden yeniden doğuyor.