Bahara toz pembe giriş

Bahara toz pembe giriş
Güncelleme:

Yeni koleksiyonları ile baharı karşılayan DeFacto, ‘Lou Lou Koleksiyonu’ ile karanlık günleri aydınlatıyor.

Pembe, beyaz ve bebek mavisi tonları hakim olduğu koleksiyon, kadınlara fresh bir stilin yanında tasarımları ile ışıltı veriyor.

Tasarımlarını ‘rahatlık’ ve ‘mutluluk’ mottoları ile harmanlayan DeFacto, baharın gelişini dinginlik veren ‘Lou Lou Koleksiyonu’ ile kutluyor. Pembe tonları ile kadınlara enerji aşılayan seri, bebek mavisi ve beyaz parçaları ile klasik tarzından vazgeçmek istemeyenleri de unutmuyor.

Birbirinden şık tasarımların yer aldığı Lou Lou Koleksiyonu’nda kadınların vazgeçilmezi şifon gömlekler kısa ve uzun kollu alternatifleri ile karşımıza çıkıyor. Fiyonk, pile ve tül detaylar ile hareketlendirilen gömleklerin yanı sıra yılın trendi kimonolar dantel ve çiçek desenleri ile sezona damga vuruyor.

Rahatlığından ödün vermeyen kadınların tercihi olan salaş bluzler ise bu sezon v, kayık ve bisiklet yaka gibi farklı alternatifleri ile dikkat çekiyor. Lou Lou Koleksiyonu’nun en dikkat çeken parçaları ise cigarette pantolonlar. Rahat kesimleri ile gün boyu kadınlara konfor sağlayan cigarette pantolonlar farklı renk alternatifleri ile de göz dolduruyor. Klasik tarzını koruyanlar için hazırlanan elbise ve etekler ise hem iş hayatında hem de günlük yaşamda kadınlara kullanım kolaylığı sağlıyor.