Balayı çantasının vazgeçilmezleri

Balayı çantasının vazgeçilmezleri
Güncelleme:

Dagi’den yeni gelinlere özel iç giyim koleksiyonu.

Türkiye’nin önde gelen iç giyim markalarından Dagi’nin gelinlere özel olarak hazırladığı iç giyim koleksiyonu, balayı çantalarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Sadelikten ve doğallıktan ilham alınarak tasarlanan koleksiyon, farklı renkleri ve kumaşları ile balayında büyüleyici görünmek isteyen kadınlara hitap ediyor.

Evlilik sezonuyla birlikte alışveriş hazırlıkları da hızlanmaya başladı. Düğün akşamından balayı günlerine kadar gelinlerin ihtiyacı olan iç giyim ürünlerini koleksiyonunda buluşturan Dagi, şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Beyazdan balayında da vazgeçemeyen gelinlere

Dagi’nin zarif ayrıntılarla farklılaşan iç giyim koleksiyonu, beyaz ve krem renkleriyle gelinliğin beyaz masumiyetini balayında da devam ettirmek isteyenlere hitap ediyor. Her yaşa ve her bedene hitap eden Dagi iç çamaşır koleksiyonu, destekli, yarı dolgulu sütyen, jartiyer ve büstiyer takım seçenekleri ile balayında da kendini özel hissetmek isteyenlere alternatif oluyor.

Feminen ve göz alıcı olmak isteyenlere

Sezonun en dikkat çeken trendlerinden dantel kullanımı, Dagi’nin iç giyim koleksiyonuna da damgasını vuruyor. Koleksiyonda yer alan dantel detaylar, balayında feminen ve göz alıcı olmak isteyen gelinlerin ilk tercihi oluyor. Kırmızı, lacivert, pembe ve yeşil gibi çarpıcı renklerin yer aldığı koleksiyon, fransız danteli ile şifonun tamamlayıcı birleşimini ortaya çıkarıyor.