Beyaz spor ayakkabıları kombinlemenin 5 trend yolu

Beyaz spor ayakkabıları kombinlemenin 5 trend yolu
Güncelleme:

Hem tarz sahibi hem şık görünebileceğiniz bu ayakkabıları ister klasik ister spor giyim tarzınıza adapte edebilirsiniz.

Trendleri yakından takip edebildiğimiz moda haftalarına bakarsak, beyaz spor ayakkabıların 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda yine sokak modasının en popüler parçalarından olacağı gerçeğini de görüyoruz. 

Dört mevsim giyilebilen beyaz spor ayakkabılarla tarz sahibi görünmek Mecrea'nın önerile ile çok kolay...

1. Jeanlerle

Jean pantolonlar hayatımıza girdiği ilk günden beri, en zor anlarımızın kurtarıcısı oluyor. Ne giyeceğiniz konusunda kafa karışıklılığı yaşadığınız zamanlarda imdadınıza yetişen jean pantolonlarınızı beyaz spor ayakkabılarla tamamlayarak sokakların en stil görünen kişilerinden biri de siz olabilirsiniz.

1-20160625033205.jpg

2. Elbise-Eteklerle 

Mini, maksi, midi farketmez hepsiyle çok uyumlu görünen beyaz spor ayakkabılar çoraplı ya da çorapsız olarak giyilebilir. Sokak stilinizi spor-şık hale getirmek istiyorsanız, beyaz spor ayakkabılarınızı, sezonun en trend parçalarından olan midi boy kloş etekler ile kombinleyebilirsiniz.

2-20160625033205.jpg
 
3. Kumaş Pantolonlarla

Beyaz spor ayakkabıları ofis stilinizde kullanamayacağınızı da kim söyledi? Ofis stillerinin vazgeçilmezi kumaş pantolonları beyaz spor ayakkabılarla kombinlemek sezonun trendleri arasında yer alıyor. Böylece rahat fakat maskülen bir tavır sergileyebilirsiniz.

3-892.jpg


4. Şortlarla

Yaz aylarında çokça tercih edilen şortlarla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz beyaz spor ayakkabılarınızı, tişörtler dışında salaş gömleklerinizle ya da ceketlerinizle de kombinleyebilirsiniz. Bu sayede rahatınızdan ödün vermeden, tarzınıza farklı bir dokunuş katabilirsiniz.

4-519.jpg

5. Tamamen Beyaz

Kombinlerde tek renk kullanımı yine çok dikkat çeken trendlerin başında geliyor. Tamamen beyaz renkten oluşan bir kombin, sade olduğu kadar dikkat çekici de bir görünüm sağlıyor. Minimal bir stil yakalamak isteyenler mutlaka denemeli...

5-285.jpg