Boyfriend jeans gitti, mom jeans geldi!

Boyfriend jeans gitti, mom jeans geldi!
Güncelleme:

Geçtiğimiz yıllara damgasını vuran boyfriend jeanlar tahtını mom jeanlere bırakıyor.

Yırtık, erkek arkadaşımızın pantolonu görünümdeki tarzın yerine bir tık daha vintage gözüken eski model \'anne pantalonları\' geliyor. Annelerimizin eski fotoğraflarında görüp çok beğendiğimiz, yüksek bel, vucüdu sarmayan kot pantolonlar, 2015 yılının kuşkusuz en moda parçalarından biri!

Mom jeanleri nasıl kombinlemeliyim?

Yüksek belli mom jeanleri kombinlemek tamamen senin hayal gücüne kalmış! Eğer fiziğine güveniyorsan, crop toplarla kombinleyebileceğin bu parçaları, yazılı t-shirtler ve salaş trikolarla da kombinleyebilirsin. Sonbahar da sık sık ihtiyaç duyacağımız bu pantolonları giyince annenin de çok sevineceğine eminiz.

Ayakkabıya gelince, yaz mevsiminde şık sandaletlerle kombinleyeceğimiz mom jeanlerı, sonbaharda kesinlikle sivri burun stillettolarla tamamlamanı tavsiye ediyoruz!

Makyaj

Mom jeanler, maskülen izler de taşıyor. Bu sebeple, yoğun göz makyajına ne dersin? Maskülen tarzı en iyi kombinleyebileceğin stil dumanlı göz makyajıdır. Eğer gündüz dışarı çıkıyorsan, mom jeanini sade ve naturel makyajla tamamlayabilirsin. Bunun için BB krem, rimel ve allık yeterli olacaktır. Mom jeanininle kırmızı rujun da çok yakışacaktır!

Saçlar

Saçlarını geriye doğru taramaya ne dersin? Maskülen tarzını tamamlamak için, saçlarını jöle veya köpük yardımı ile geriye doğru şekillendirdiğinde, mom jeaninin hakkını vermiş olursun!

Makyaj.com