Bu kış modanın nabzı Calvin Klein’da atıyor

Bu kış modanın nabzı Calvin Klein’da atıyor
Güncelleme:

Dünya markası Calvin Klein, tasarımlarıyla göz dolduran 2013 kış koleksiyonuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Calvin Klein kış koleksiyonunda, kendi stilini yaratmak isteyen kadın ve erkekler için birbirinden şık trendler yer alıyor. Oldukça şık kombinler yaratacağınız bu koleksiyon sizi özel hissettirecek.

2013 kış koleksiyonuyla mükemmel bir ürün yelpazesi sunan Calvin Klein, kadın ve erkeklerin kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak en trend ürünlerini mağazalarına yerleştirdi. Calvin Klein koleksiyonunda yer alan kadın ve erkeklere özel tasarlanan hırkalar, yelekler, gömlekler ve sweatshirtler bu kış hem üşümenizi engelleyecek hem de şıklığınıza şıklık katacak.

Özgür Ruhlara Marjinal Koleksiyon...

Calvin Klein kadın koleksiyonunda bulunan kürk yeleklerin üzerine işlenen fermuar detayları kadınlara yeni bir imaj kazandırıyor. İster spor ister şık kıyafetlerinizle kobinleyeceğiniz kürk yelekler, lükse düşkün olanlar için gardıroplarında bir moda klasiği haline geliyor. Koleksiyonda yer alan ceketler ve hırkalar ise bu kış tüm kıyafetlerinizi tamamlayıcısı oluyor.

Calvin Klein erkek koleksiyonunda yer alan sweatshirtler, birbirinden şık gömlekler, farklı renk ve desenlerle harmanlanan sweatshirtler bu kış şıklıktan ödün vermeyen erkeklerin beğenisine sunuluyor. Calvin Klein, bu yıl  şık ve trend koleksiyonuyla tüm dikkatleri üzerinize çekmekle kalmıyor serin havalarda bile tarzınızdan ödün vermeden sizi rahatlatıcı derecede sıcak tutuyor. Siyah, gri, mavi renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyon modayı yakından takip etmenizi sağlıyor.
Dünyanın en prestijli markası Calvin Klein’ın yeni kış koleksiyonu ürünlerini, Türkiye’nin en seçkin lokasyonlarında bulunan Calvin Klein mağazalarından temin edebilirsiniz. Bu kış maksimum etki yaratacak benzersiz, çok yönlü Calvin Klein ürünleri ruhunuzu canlandırırken tutkularınızı yansıtıyor.