Bu tulumlar 90'lara selam veriyor !

Bu tulumlar 90'lara selam veriyor !
Güncelleme:

Çocukluğunuzun sevdiğiniz parçaları, moda trendleri olarak dolabınızda yeniden yerini alıyor.

90\'lı yıllardan sonra belli aralıklarla dolabınızda kendine yer bulan ve rahatlıkları ile moda dünyasının dikkatini çeken tulumlar, bu sezon Industrie Denim’de yeniden karşımıza çıkıyor!

Yıllardır maskülen ve özgür modanın temsilcisi olan tulumlar, bu yaza damgasını vuruyor. Birçok moda markası koleksiyonlarında tulumları yeniden yorumlarken, ünlü isimler de tarzlarını tulum şıklığı ile birleştiriyor. 

Dünyaca ünlü markaların 2014 yazı için hazırladığı tulum tasarımları ile gündüzden geceye rahat bir şıklık sunan Industrie Denim, endüstriyel görünümü şehir hayatıyla buluşturuyor. Denimden özel kumaşlara, klasik renklerden eğlenceli desenlere kadar birçok sıra dışı tasarımı bulunan tulum modelleri, havalı bir stil yaratıyor.

Current Elliot, Joe\'s Jeans, Mother Denim, Paige ve Unif Clothing markalarının denim tulum modelleri bu yaz herkesi özgürlüğe davet ediyor. Rahatına düşkünlerin vazgeçilmez parçası olan denim tulumları, yaz boyunca askılı tişörtler ve büstiyerlerle kolayca kombinleyebilirsiniz. Tulumların şort tasarımları da sıcak havaların en büyük kurtarıcısı oluyor.

Rahatlık, tulumlar ile gece şıklığına da yansıyor! Şık topuklu ayakkabılar ile buluşan Addison ve Demoo Parkchoonmoo tulumlar da yaz gecelerinin ideal tarzını oluşturuyor.

Industrie Denim, bu yaz tulum modasının en dikkat çeken temsilcisi olmak isteyenleri özel fırsatları yakalamak için Zorlu Center AVM ve Akasya Acıbadem\'deki mağazalarına bekliyor.

Leyditurk.com