Cacharel damat adaylarına özel tasarladı

Cacharel damat adaylarına özel tasarladı
Güncelleme:

Cacharel, damat adayları için birbirinden özel kesim smokinleri modern detaylarla zenginleştirerek şıklık ve kaliteyi buluşturuyor.

İlkbahar/Yaz\' 14 koleksiyonunda birbirinden özel smokinleri ile damat adaylarının dikkatini çeken Cacharel, özel günlerinizin vazgeçilmezi oluyor.

Cacharel, kalitesi ve modern kesiminin yanı sıra rahatlığıyla da ön plana çıkan yeni sezon smokinlerinde bir damatta olması gereken tüm detaylara yer veriyor.

150 yılı aşkın süredir en özel anlara eşlik eden smokinin tarihi Cacharel Smokin kataloğu ile sizlere sunuluyor. Bu sezonun tasarımlarından oluşan katalogdan smokinin tarihinde kullanılan tüm renk paletinin, farklı yaka modelleri ile buluştuğu alternatiflerden birini tercih edebileceğiniz gibi, özel dikim ayrıcalığından da faydalanabilirsiniz.

Sade kesimleri, modern dokunuşlarla buluşturan Cacharel, kol düğmeleri, gömlekler, kemer ve rugan ayakkabılar ve smokinlerin tamamlayıcısı olan kuşak, papyon gibi çok önemli detayları da damat adaylarına sunuyor. Cacharel damat adaylarına özel tasarlanan smokinler Cacharel kalitesiyle hayatınızın bu özel gününde hiç unutamayacağınız bir ana tanıklık ediyor. Kendi tarzınızı yansıtan küçük ayrıntılarla farkınızı hissettirebilirsiniz.