Catimini'den avantajlı alışveriş

Catimini'den avantajlı alışveriş
Güncelleme:

Bebek ve çocuk giyimi markası Catimini, yeni online satış sayfası ile avantajlı alışveriş imkanı sunuyor.

Yaratıcı ve farklı koleksiyonlarıyla bebek ve çocuk giyiminde uluslararası bir marka olan Catimini, Akmerkez mağazasından sonra yeni online satış sayfası ile ebeveynlere hem pratik hem de avantajlı alışveriş imkanı sunuyor.

Yaklaşık yarım asırdır dünya çocuk modasına yön veren Catimini, eşsiz renklerdeki elbise ve eteklerden tasarım harikası pantolonlara, grafik desenlerin ve hayvan figürlerinin oluşturduğu kazaklardan sweatshirtlere, ayakkabılardan ev patiklerine kadar bir çok ürününü yüzde 50 indirim avantajıyla yeni online satış sayfasında anne, baba ve çocukların beğenisine sunuyor.

Yüksek kaliteli kumaşlardan oluşan ürünler, hayvan figürü, pati izleri, bonibon desenleri, suluboya çiçek baskıları ve özel temalar ile dikkat çekerken dayanıklı ve rahat kalıpları ile çocukların hareket özgürlüğünü de kısıtlamıyor.

0-14 yaş grubunun ihtiyacı olan tüm ürünlere sahip olan www.catiminiturkiye.com online satış sayfası, ayrıca içerisinde bulunan outlet bölümü ile de küçük hanım ve beyler için avantajlı bir dünya sunuyor.