Çeyiz alışverişinde Maddam şıklığı

Çeyiz alışverişinde Maddam şıklığı
Güncelleme:

Maddam’ın zarif iç çamaşırı tasarımları yaz gelinlerini şıklığa davet ediyor.

Bembeyaz gelinliklerin vazgeçilmez parçası olan iç çamaşırları, Maddam’ın zarif tasarımlarıyla yaz gelinlerini şıklığa davet ediyor. Çeyiz alışverişlerinin en gözde parçası olmaya aday takımlar, taşlı aksesuar detayları ile beyazın masumiyetini harmanlayarak fark yaratıyor. Dantel ve tül detayların başrolde olduğu Maddam’ın sütyen ve kombinezon takımları bu sezon baş döndürüyor. Tül ve dantelin uyumu, beyaz ile duru güzelliğe vurgu yapıyor

Kadınların kendilerini her an özel hissetmelerini sağlayan tasarımlarıyla dikkat çeken Maddam, sunduğu zengin seçeneklerle gelinlerin iç giyim şıklığını pekiştiriyor. Dantel işlemelerin oval hatlarla bütünlüğüne imza atan sütyen takımları, tül üzerine çiçek desenli külotlarıyla beyazın duru güzelliğini de modellerine yansıtıyor. 

Maddam beyaz kombinezon takımları, göğüs kısmı dantel ve derin yırtmaçlı tül eklemeleriyle benzerlerinden ayrılıyor. Göğüs ortasında taş ve ucunda da inci eklemeli aksesuarlarıyla farklılaşan kombinezon takımları, kadınların en özel anlarına ayrı bir şıklık kazandırıyor. Kendini ayrıcalıklı hisseden kadınlar için, birbirinden güzel seçeneklerin yer aldığı iç giyim modelleri, Maddam mağazalarında sizleri bekliyor.