Clae şık gardropların vazgeçilmezi olacak

Clae şık gardropların vazgeçilmezi olacak
Güncelleme:

Clae tasarımları, klasik ayakkabının şıklığını ve spor ayakkabının rahatlığını bir araya getiriyor.

Çokyönlülük mottosuyla yola çıkan Clae tasarımları, resmi bir ortamda olduğu gibi günlük yaşantınızda hatta gece birdavete katıldığınızda da rahatlıkla tarzınızı tamamlayarak hayatınızıkolaylaştırıyor!  

Clae tasarladığı yeni nesil sneaker modelleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor! Zamansız tasarımı ve kullandığımateryallerin kalitesi ile konfor ve çok yönlülük için hazırlanmış olan Clae ayakkabıları zahmetsizce bir andan diğerine geçmenizi sağlıyor.

BrandWardrobe bünyesinde Türkiye’ye gelen, sade ve sofistike tasarımlarıyla “En iyi ErkekAyakkabısı” ödülü alan Clae, klasik erkek ayakkabıların tarzı ve kalitesini spor ayakkabıların konforuyla birleştirerek şık gardıroplarınızın vazgeçilmezi oluyor.

Tasarım ve kaliteye önem veren Clae’ nin 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunda cesur renklerin yanı sıra, siyah tonlarının asilliği, toprak tonlarının enerjisi ve pastel tonlar dikkat çekiyor.

Fiyatları 295 ile 375 TL arasında olan Clae ayakkabılarına Kanyon Prime Store mağazası ve Shoe Center mağazalarından ulaşabilirsiniz.