Clarks'tan sonbahara saygı duruşu

Clarks'tan sonbahara saygı duruşu
Güncelleme:

Clarks, kültürüne özgü maskülen duruşunu bu sezon tüm tasarımlarında cesurca sunuyor.

Bu kış sezonunda çokça göreceğimiz kilit stillerden olan bilekten botlar, nam-ı diğer ‘bootie’ler Clarks ile zamansız şıklığın ve gündüzden geceye tamamlayıcı bir stilin izinde… “Detaylar Önemlidir” mottosuyla yola çıkan marka, İngiliz tarzının en önemli temsilcilerinden biri olmaya bu sezon da aday…

Bu sonbahar/kış için ‘detaylar’, Clarks koleksiyonunun en büyük ilham kaynağı. Süet, deri ve rugana hükmeden tasarımlarda konfor ve kalitenin önemi tüm modellerde kendini hissettiriyor.

Sezonun öne çıkan kaşmir, örgü ve denim trendiyle birlikte vazgeçilmez bir diğer trendi olan ‘’bootie’’ler asi ve çarpıcı bir stilin olmazsa olmazı olarak karşımıza çıkıyor. Clarks, 190 yıllık geleneği ile yeni bir dokunuş kazandırdığı bootie modelleriyle maskülen, asi ve bir o kadar da zamansız bir stilin kodlarını oluşturuyor. Rugan ve derinin yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda kalın topuklar dikkat çekiyor. Koleksiyonda öne çıkan renkler ise, siyah, sezonun vazgeçilmezi taba ve turuncu tonları ile griler oluyor. Havaların biraz serinlemesiyle bir adım daha öne çıkan bilekten botlar, skinny jeanlerden gece elbiselerine kadar bir çok kıyafetin tamamlayıcısı oluyor.