Debenhams'ın yeni sezon koleksiyonu

Debenhams'ın yeni sezon koleksiyonu
Güncelleme:

Debenhams bu sezon modanın nabzını tutmaya devam ediyor.

Modaya yön veren tasarımcıların imzasını taşıyan markaları ile dikkat çeken Debenhams kadınlara stil sahibi görünümler sunuyor.

İkonik moda tasarımcılarının koleksiyonlarını ulaşılabilir hale getiren Debenhams, yine sezonun trendlerini moda severlerle buluşturuyor.

Debenhams tasarımcılarından Julien Macdonald’ın Star by Julien Macdonaldmarkası, Sonbahar – Kış 2016 sezonunda da gösterişli görünümler yaratan romantik alternatifler sunuyor. Büyük fırfırlar, hayvan baskıları, koyu renk çiçek baskıları metal ve parıltılı materyallerle bir araya geliyor.

Jasper Conran’ın J koleksiyonu ise, çağdaş ve lüks görünümlerle dikkat çekiyor. Net bir stil yaratan koleksiyonda cesur desenler ve kendini gösteren hacimli detaylar beğeni topluyor.

Ben de Lisi koleksiyonunda karadut tonlarındaki çabasız siluetler, bakır rengi ve koyu lacivert tonları kalın ve akışkan kumaşlarla yumuşak bir his bırakıyor.

RJR.John Rocha kışın doğal renkleriyle modern romantizmi sunuyor. Taş işlemeli kıyafetler zamansız parçalar olarak ön plana çıkıyor.

Çağdaş ve modern izler taşıyan Nine by Savannah Miller koleksiyonunda çiçek baskıları dikkat çekiyor. Markanın imzası yıldız deseni ise bu koleksiyonda da ana detay olarak karşımıza çıkıyor.

H by Henry Holand bu sezon podyumlarda sıkça gördüğümüz geek chic trendini modaseverlere sunuyor. Büyük ekoseler, çizgili kumaşlar, işlemeler, hayvan baskıları ana detaylar olarak göze çarpıyor. Sloganlı parçalar ise koleksiyonun en renkli parçaları olarak beğeni topluyor.

Red Herring koleksiyonu gotik romantik tasarımlarla podyum trendlerini yakalıyor. Kıyafetler kıştan izler taşıyan karanlık ama romantik bir stil sunuyor.

Siren by Giles, gündüzden geceye kolayca adapte edilebilecek görünümlerle dolu. Monokrom renk paleti asil ve lüks stillere hitap ediyor.

Matthew Williamson imzasının yoğun bir şekilde hissedildiği Butterfly by Matthew Williamson koleksiyonunda Modern siluetler, bol süslemeli parçalar, boncuklu kıyafetler, tüy detaylar eğlenceli gece kıyafetleri sunuyor.

No. 1 Jenny Peckham her sezon olduğu gibi bu sezon da zarif gece kıyafetleri ile ön plana çıkıyor. Hollywood parıltısını hissettiren koleksiyonda metalik detaylar, bakır renkler, pembeler göz dolduruyor.

Debut, ormanlardan ilham alan koleksiyonunda da gece kıyafetleri ön planda. Dalgıç kumaşları, taş işlemeler, dijital baskılar, cesur dantelli slip-elbiseler koleksiyonun ana parçaları... Işıltılı 3 boyutu payetler, aplike detaylar elbiselere lüks bir görüntü kazandırıyor.

Preen/Edition koleksiyonu bu sezon tasarımcının podyum koleksiyonundan izler taşıyor. Yumuşak fırfırlar, büyük geometrik baskılar, çizgili, çiçek desenli koleksiyonun ön plana çıkan parçaları arasında yerini alıyor.

The Todd Lynn/Edition, duygusal tonlarla, karanlık tonları bir araya getirerek sezonun en yükselen trendlerinden biri olan romantizme farklı bir yorum getiriyor. Rock yıldızı ruhunun da hissedildiği koleksiyonda deri pantolonlar, maksi etekler, yılan derisi baskıları ve baskılı bomber ceketler yer alıyor.

Yeni sezon Debenhams Cevahir İstanbul ve Mall Of Istanbul Mağazalarında moda severleri bekliyor…