Derimod’la babalar renklendi

Derimod’la babalar renklendi
Güncelleme:

Bu yıl ki Babalar Günü’nde hem babanızı hem kendinizi rengârenk Derimod’lar ile dilediğinizce şımartabilirsiniz…

Derimod, 2014 İlkbahar&Yaz koleksiyonunda yer alan en yeni ve en renkli ayakkabı modelleri ile tarz sahibi babalara uygun hediye alternatifleri ile sesleniyor.

Derimod’un 2014 İlkbahar&Yaz koleksiyonunda yer alan sezonun gözde trendlerinden oluşan erkek ayakkabı modelleri ile hem vitrinler hem de babalar renkleniyor.   Babanızı bu yıl rengârenk Derimod’lar ile şımartmak için yeni koleksiyona mutlaka göz atın. Yazın giyiminde rahatlık ve şıklığı bir arada arayan erkeklere özel loafer ve eva tabanlardan, yazın vazgeçilmezi canvas ve kot kumaşlar ile entegre edilmiş modellerden casual/smart nubuk ayakkabılara kadar çok geniş bir çerçevede oluşturulan koleksiyonda bütün babalara özel çok farklı stil seçenekleri bir arada sunuluyor.

Günler öncesinden hediye alışverişine çıkanlara alternatif olacak Derimod 2014 ilkbahar&Yaz koleksiyonu, yazın tüm güzelliklerinden ilham alan renkli konseptinde kum, deniz, ağaç ve toprağı temsil eden doğa renkleri ile bu yıl babası için en özel hediyeyi almak isteyenlerin adresi oluyor.