Derimod'un altın ikilisi: Bohça çantalar ve püsküllü botlar

Derimod'un altın ikilisi: Bohça çantalar ve püsküllü botlar
Güncelleme:

Bohem tarzın temsilcileri bohça çantalar ile botlarda hem feminen hem de maskülen yorumlarıyla kullanılan püsküller, Derimod koleksiyonunun altın ikilisi olarak karşımıza çıkıyor.

Modanın döngüsel yapısı geçmişin ışıltılı ruhunu ve havalı görünümünü günümüze taşıyor. Geçtiğimiz sezonun başrol oyuncularından olan bohem çantalar ve püskül detayları, Derimod koleksiyonunun ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Farklı renkleri ve boyutlarıyla özellikle biker ve bohem kombinler ile tam bir uyum sağlayan Derimod tasarımı bohça çantalar, jean, tişört ve spor ayakkabılar ile birlikte kullanıldığında ise salaş görünümü tek bir dokunuşla şık bir hale getiriyor.

Derimod koleksiyonundaki botlarda en şık hali ile kendini gösteren püskül detayları, topuklu modellerde feminen bir görünüm sağlarken, düz seçimlerde cool tavrı keskinleştiriyor. Bulunduğu ortamda fark yaratmayı iyi bilen Derimod kadınları, püskül detaylı botlarıyla tepeden tırnağa güçlü bir stile sahip oluyor.

Bohça çantalar ve püsküllü botlar, %70’e varan indirim avantajıyla Derimod koleksiyonunda trend takipçisi kadınlara göz kırpıyor.